Oei, ik groei! keurmerk aanvragen

Middels het Oei, ik groei! keurmerk ondersteunen wij 95% van alle (toekomstige) ouders in hun beslissingsproces omtrent dienst en productkeuze. Ons keurmerk maakt kwaliteit inzichtelijk en visualiseert een overall bewuste keuze. Onze doelstelling: zo goed mogelijk in de behoeften van baby’s, ouders en experts voorzien. Een Smart Partner waarborgt het product en/of dienst op een hoge kwaliteit en heeft aantoonbare toegevoegde waarde voor baby en ouder.

Met het Oei, ik groei! keurmerk kunnen ouders ervan uitgaan dat;

  • Het product voldoet aan de wetenschappelijke criteria, alsmede op product- en/of klantbelofte
  • (toekomstige) Ouders op de hoogte worden gebracht van het keurmerk; een veilige keuze!
  • Onze community (ervaringsdeskundigen) wordt geraadpleegd m.b.t. de productervaringen
  • Wij (h)erkenning geven aan de kwaliteit en de bewuste keuze via onze kanalen
  • Wij endorsements bieden op basis van (inter)nationale adviezen door experts
  • Er waarde wordt gehecht aan de (door)ontwikkeling van een product.

Groei in verkoopcijfers

Onze erkenning en waardering verzekert de consument van een veilige en betrouwbare keuze. Het stimuleert de behoefte, het gebruiksgemak en anderzijds alle partijen, om in innovatie te voorzien.

Smart Partners zijn overtuigd dat het Oei, ik groei! kwaliteitskeurmerk ondersteuning geeft aan het onderscheidend (product)vermogen en het imago. Mede dankzij het grote en ruisvrije bereik bij de doelgroep kan er een stijging van de verkoopcijfers gerealiseerd worden van minimaal 30% op specifiek geselecteerde producten (licentieperiode van 1 jaar).

[fusion_imageframe image_id=”267833″ style_type=”none” hover_type=”none” align=”none” lightbox=”no” alt=”Oei, ik groei! keurmerk aanvragen” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,large-visibility” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″]https://oeiikgroei.nl/app/uploads/2018/08/Keurmerk-OIG-0.2-300×261.png[/fusion_imageframe]

Smart Partner aanvraag

We zetten ons in om de behoefte en het aanbod (met elkaar) te versterken, o.a. door middel van gerichte online reclame; expert advies en exclusieve campagnes. Met elkaar bespreken we de wensen en verwachtingen, die we (vervolgens) omzetten in een custom traject. Smart Partners, om het (toekomstige) ouders gemakkelijker te maken.

“Het is prettig dat onze samenwerking wordt geapprecieerd, elke drager van ons keurmerk heeft het licentiecontract met ons verlengt.” 

Wil je een Smart Partner worden? Vul hieronder het formulier in en we nemen zsm contact op!