Adverteren

A smart start for a happy beginning

De belevingswereld van iedereen wordt een stukje mooier als hij of zij het gevoel heeft begrepen te worden. Dat geldt ook, of zelfs zeker, voor baby’s. Maar een baby begrijpen is nog niet zo makkelijk, omdat die belevingswereld ver van die van ons staat. Wij hopen met onze kennis ouders wel een kijkje te geven in die belevingswereld. Zo weten zij wat er in het koppie omgaat en zo voelt de baby zich begrepen, gewaardeerd en heeft een baby de kans zich op zijn of haar bijzondere manier te ontwikkelen en het meeste uit het leven te halen. Met die basis, heeft een baby een ‘smart start for a happy beginning’.

Over Oei

Oei, ik groei! beschrijft de tien sprongen in de mentale ontwikkeling van een baby, gebaseerd op de Perceptual Control Theory. Het sprongenfenomeen is internationaal onderzocht en bevestigd. Al jaren staat het boek Oei, ik groei! in de categorie non-fiction in de algemene boekenlijst en wordt door ouders wereldwijd als grote steun en hulp ervaren bij het opvoeden van hun kinderen. Oei, ik groei! is een A-merk en staat voor kwaliteit en onafhankelijkheid.

Het Oei platform

Het platform is een onafhankelijke partner voor gezinnen en biedt gratis informatie aan over o.a. zwangerschap, mentale ontwikkeling, veiligheid, opgroeien en praktische gezinszaken. Het platform geeft antwoord op (persoonlijke) vragen die (jonge) gezinnen hebben. De juiste informatie en relevante aanbiedingen op de juiste moment.

Naast de praktische informatie biedt het platform ook leuke en gezellige informatie voor ouders om meer van het ouderschap te kunnen genieten. Hierbij valt te denken aan uitstapjes die ze samen met hun kinderen kunnen ondernemen, spelletjes en activiteiten. Het online platform wordt ondersteund door een website (www.oeiikgroei.nl) en e-mail servicebrieven waarbij de mentale ontwikkeling leidraad is.

Het Oei, ik groei! Kwaliteitskeurmerk

Middels het Oei, ik groei! keurmerk ondersteunen wij 95% van alle (toekomstige) ouders in hun beslissingsproces omtrent dienst- en productkeuze. Het Oei, ik groei! keurmerk maakt kwaliteit inzichtelijk en visualiseert een overall bewuste keuze. We willen zo goed mogelijk in de behoeften van baby’s, ouders en experts voorzien. Onze licentie is 1 jaar geldig, gedurende deze periode biedt Oei, ik groei! exclusieve campagnes, sales op maat en een Smart Partner-pagina. Hier lees je meer over het Oei, ik groei! keurmerk of ga direct naar onze Smart Partner pagina en vraag informatie op.

Doelgroep

Gezinnen met inwonende kinderen, kinderwensen en professionals.
Focus: gezinnen met kinderen tussen de conceptie en 3 jaar.

Sponsoring

Het Oei, ik groei! online platform wordt mogelijk gemaakt door een aantal sponsors. Partijen die mee doen hebben een product of verlenen een service waar jonge gezinnen behoefte aan hebben en merk/ product waar Oei, ik groei! achter staat. Hierbij valt te denken aan bedrijven van kindervoeding, verzorgingsproduct, financiële dienstverlening, energie maatschappijen, zorgverzekeraars, vakantieparken, speelgoedfabrikanten etcetera.
Oeiikgroei.nl heeft geen kant-en-klare advertentie pakketten. Oei, ik groei! houdt meer van een bedrijfspersoonlijke benadering. Voor meer informatie over sponsoring kunt u contact opnemen met Twise Victory BV, Mevr. Xaviera Plas. Telefoon: 06-418 414 73 of contact.