Adverteren

Adverteren

A smart start for a happy beginning
De belevingswereld van iedereen wordt een stukje mooier als hij of zij het gevoel heeft begrepen te worden. Dat geldt ook, misschien zelfs zeker, voor baby’s. Maar een baby begrijpen is nog niet zo makkelijk omdat zijn belevingswereld ver van die van ons staat. Wij hopen met onze kennis ouders hun baby’s belevingswereld te kunnen laten zien. Zo weten zij wat er in het koppie omgaat en zo voelt je baby zich begrepen, gewaardeerd en heeft een baby de kans zich op zijn of haar bijzondere manier te ontwikkelen en het meeste uit het leven te halen. Met die basis, heeft een baby een ‘smart start for a happy beginning’.

Over Oei
Oei, ik groei! beschrijft de tien sprongen in de mentale ontwikkeling van een baby beschrijft, gebaseerd op de Perceptual Control Theory. Het sprongenfenomeen is internationaal onderzocht en bevestigd. Al jaren staat het boek Oei, ik groei! in de categorie non-fiction in de algemene boekenlijst en wordt door ouders wereldwijd als grote steun en hulp ervaren bij het opvoeden van hun kinderen. Oei, ik groei! is een A-merk en staat voor kwaliteit en onafhankelijkheid.

Het Oei platform
Het platform is een onafhankelijke partner voor gezinnen en biedt gratis informatie aan over o.a. zwangerschap, mentale ontwikkeling, veiligheid, opgroeien en praktische gezinszaken. Het platform geeft antwoord op (persoonlijke) vragen die (jonge) gezinnen hebben. De juiste informatie en relevante aanbiedingen op de juiste moment.

Naast de praktische informatie biedt het platform ook leuke en gezellige informatie voor ouders om meer van het ouderschap te kunnen genieten. Hierbij valt te denken aan uitstapjes die ze samen met hun kinderen kunnen ondernemen, spelletjes en activiteiten. Het online platform wordt ondersteund door een website (www.oeiikgroei.nl) en email servicebrieven waarbij de mentale ontwikkeling leidraad is.

Doelgroep
Gezinnen met inwonende kinderen, kinderwensen en professionals.
Focus: gezinnen met kinderen tussen de conceptie en 3 jaar.

Sponsoring
Het Oei, ik groei! online platform wordt mogelijk gemaakt door een aantal sponsors. Partijen die mee doen hebben een product of verlenen een service waar jonge gezinnen behoefte aan hebben en merk/ product waar Oei, ik groei! achter staat. Hierbij valt te denken aan bedrijven van kindervoeding, verzorgingsproduct, financiële dienstverlening, energie maatschappijen, zorgverzekeraars, vakantieparken, speelgoedfabrikanten etcetera.
Oeiikgroei.nl heeft geen kant-en-klare advertentie pakketten. Oei, ik groei! houdt meer van een bedrijfspersoonlijke benadering. Voor meer informatie over sponsoring kunt u contact opnemen met Twise Victory BV, Mevr. Xaviera Plas. Telefoon: 06-418 414 73 of contact.