Het aftellen is begonnen

Het aftellen is begonnen

Wow, wat vliegt de tijd! Ik kan me nog herinneren als de dag van gisteren dat ik een zwangerschapstest deed en nu ben ik gewoon al de 30 weken gepasseerd! Als ik terugkijk op mijn voorgaande weken gaat de tijd zó snel!

Time flies when you’re having fun!

Ik ben al een tijdje gestopt met werken en had gedacht dat ik me wel eens zou kunnen gaan vervelen, maar daar is absoluut geen sprake van. Ik ben geen stilzitter (mijn vriend heeft de bijnaam Bibi voor mij, afgeleid van Bezige Bij) en ik was dus een beetje bang om stil te zitten. Gelukkig weet ik mijn dagen prima in te vullen en ben ik druk met van alles en nog wat. Met de kleine op komst geniet ik ook ontzettend van alle vrije tijd die ik nu nog heb en ik mag me gelukkig prijzen dat ik de mogelijkheid heb om ervoor te kiezen om te stoppen met werken.

Mijn vriend en ik hebben er bewust voor gekozen dat ik na mijn zwangerschap (in ieder geval het eerste jaar) niet ga werken. Ik wil alles eruit halen om mijn dochtertje, ons prinsesje, een zo goed mogelijke start te geven en alle aandacht aan het eerste trimester van haar leven te besteden. Een baby schijnt namelijk in de eerste jaren het meeste te leren van zijn/haar leven. Hierover kun je natuurlijk meer lezen in het boek van Oei, ik groei! Ik ga dus ook alle sprongen braaf doornemen en zo goed mogelijk uitvoeren.

Maar om even terug te komen op die vliegende weken… Gaan ze bij jullie ook zo snel? Ik houd een negenmaandendagboek bij, maar doordat de weken zo snel gaan vergeet ik heel vaak om er iets in te schrijven. Dus ik schrijf meestal nadertijd en haal dan de gebeurtenissen terug. Ik ben eind januari uitgerekend, dus ik denk dat de weken alleen maar sneller gaan, aangezien de feestdagen er aan komen. Die weken gaan sowieso altijd super snel. Als het dan eenmaal januari is kan ik natuurlijk niet wachten tot het einde, dus ik hoop dat ze dan ook niet meer te lang op zich laat wachten. Maar ja, daar is er maar één die daarover iets te bepalen heeft 😉