Je baby en speelgoed

Hoeveel speelgoed heeft mijn baby nodig? Over het algemeen kun je beter wat duurder speelgoed kopen waar veel aan te beleven valt voor je baby dan een heleboel prullaria die na een paar keer spelen stuk gaan.

Bovendien is het aantal keuzes dat je baby aan kan beperkt. Je zult merken dat hij meer speelt wanneer je hem slechts drie speeltjes geeft in plaats van tientallen. Zet een heleboel speelgoed weg en neem een mooie speelgoedmand met een paar speeltjes erin. Kijk na een week waar je baby niet in geïnteresseerd is en vervang die door speeltjes die je opzij gelegd hebt. Dat speelgoed lijkt dan weer nieuw en je kind kan het dan weer herontdekken. Op die manier hoef je niet zo vaak nieuw speelgoed te kopen om toch iets ‘nieuws’ aan te bieden.

Wist je dat je in onze app per sprong verschillende spelletjes terugvindt, die je samen met je kindje kan doen om het denkvermogen van je baby te helpen ontwikkelen?

Ontdek en stimuleer de mentale ontwikkeling van jouw baby

Download nu

Heeft dit artikel je geholpen?

thumb_up_alt thumb_down_alt

Deel dit artikel

Ontvang een melding bij de start van een sprong!

Wil je graag voorbereid zijn wanneer een sprong zich bij jouw baby aandient? Schrijf je gratis in voor onze sprongenwekker en ontvang altijd een melding wanneer een sprong gaat beginnen!

Wat is je uitgerekende datum?(Vereist)