Oei, wij groeien! Negen maanden dagboek

Oei, wij groeien! Negen maanden dagboek
Informatie:
  • Xaviera Plas
  • Kosmos Uitgevers
  • Druk: 2
  • ISBN10: 9021562413
  • ISBN13: 9789021562414
  • Taal: Nederlands
Nu bestellen

Oei, wij groeien! Negen maanden dagboek

Negen maanden leren jij en je baby elkaar kennen. Hoe dat gaat leg je vast in dit negen maanden dagboek. Creëer je eigen herinnering met Oei, wij groeien!

Creatie van de maand
Iedere maand maak jij een ‘creatie van de maand’ die laat zien hoe deze maand was. Plak hier krantenkoppen die je uk als hij groot is laten zien wat er toen (nu dus) in het nieuws was, en denk ook aan kassabonnetjes van de babyaankopen, stukjes van het behang dat je overweegt voor de babykamer, tekeningen en briefjes die je kreeg, entreebewijzen babybeurs, etc., etc. Hoe creatiever en gekker, hoe leuker!

Echo’s en meer
Ruimtes om je mooiste herinneringen in beeld vast te leggen. Een leuke pool om een mini-weddenschap aan te gaan met je vrienden over het geslacht en nog mega veel andere hele leuke en verassende dingen…

Negen maanden make-over
Alle verbouwings-, opknap- en freubel- babykamerplannen leg je vast in de ‘ervoor & erna” metamorfose. Ook vind je in dit negen maanden make-over gedeelte ruimtes om jouw metamorfoses vast te leggen ; -)

Humeurenschema
Dit boek is zo gemaakt dat je het later perfect kunt geven aan je, tegen die tijd, grote kind. Kortom: niet al te veel details over de minder charmante zaken waar je kind gewoon niks over wil horen (geloof ons, kinderen hebben geen behoefte aan de te intieme details van ‘down under’). Natuurlijk is er wel ruimte om met een grap aan te geven dat niet alles even makkelijk was. Zo ook jouw eigen buien… Omdat je uk de tien sprongen maakt volgens het welbekende Oei, ik groei! humeuren-schema, hebben we er ook een voor jou gemaakt waarbij je zelf aangeeft of je een zonnetjesweek of een regenwolkweek had…

Van belangrijke momenten tot wekelijkse
Je hebt genoeg ruimte om alles op te schrijven en om er van alles in te plakken. Van de belangrijke momenten zoals ‘de ontdekking van jou’ die over het doen van de zwangerschapstest gaat, tot het bijhouden van de ‘reguliere’ weken. Je kan iedere week een aantal vaste vragen beantwoorden en je hebt elke maand twee volle pagina’s de ruimte om jouw eigen creatie te maken van wat er die maand is gebeurd. Om de weken wat spannender te maken, vind je hier óf een mijlpaal van de week, óf een uitdagende of humoristische meerkeuzevraag. Bovendien lees je per weeks hoe lang en hoe zwaar je buikbaby nu is. En… we vertalen dit meteen naar de lengte van een alledaags voorwerp. Deze week is je baby net zolang als een iPhone, net zo lang als een strijkijzer, etc.

Reviews

Ken je de standaard 9 maanden dagboekjes? nou dit is er ook één maar dan met een moderne twist, je kind groeit per week in voorwerpen, strijkijzer, computermuis en je kan zelfs met mensen een pooltje maken. Oftwel, leuk en eigenzinnig en niet zo standaard als anderen, ruimte genoeg voor ervaringen en foto’s. PS ik als papa vind dit zelfs geweldig!

Pluspunten:
Compleet, Inspirerend, Praktisch, Toegankelijk, Verrassend

XboxUsert - bol.com
Het dagboek is zeker een aanrader vooral voor de eerste zwangerschap! De prijs is zeer schappelijk aangezien het een duurzaam boek is met stickers en er staat ook wat info in, vooral leuk dat er elke week instaat hoe groot de baby is en hoeveel het al weegt. Ik raad het iedereen aan!
Nele14 - bol.com
Ik heb dit dagboek genomen om hem later aan mijn dochter te kunnen geven. Alles kun je erin kwijt!! De echo’s, foto’s, ervaringen van week tot week, maar ook allerlei andere info. Als mijn kleine meid zometeen oud genoeg is, krijgt ze dit mooie boek van mij als mooie herinnering van de zwangerschap. En dat was een heerlijke tijd!!
KarinBrabander - bol.com