Stylingstips: brede heupen camoufleer je zo!

Camoufleer brede heupen met deze vier tips

De stylisten van personal shopping service Het Nieuwe Zwart., Moon Fraaij (34) en Marina Jelavic (35), behandelen elke maand een styling probleem.

Camoufleer brede heupen met deze vier tips.

Heb je bredere heupen en wil je die graag camoufleren dan kun je de volgende tips toepassen:

  • Tip 1: Hoge taille broeken

Camoufleer brede heupen met deze vier tips

Ben je van onder wat breder draag dan hoge taille broeken. Een paperbag ‘de trend van 2018’ is perfect als je wat bredere heupen hebt. Je oogt hierdoor langer en slanker omdat de broek hoog in de taille eindigt en op de heupen soepel valt.

  • Tip 2: de hals

Camoufleer brede heupen met deze vier tips

Accentueer de bovenkant! Een boothals of een ronde hals is het beste om te dragen als je van onder breder bent dan van boven. Een boothals zorgt ervoor dat de schouders optisch iets breder ogen waardoor het in verhouding komt met de heupen.

  • Tip 3: kokkerrok

Camoufleer brede heupen met deze vier tips

Draag kokkerrokken deze zitten hoog in de taille en dragen slank op de heup. Doordat ze mooi aansluiten op de heup geeft dit een verlengend en slank effect. Draag ze niet in te lichte kleuren en als je een printje wilt kies dan voor een kleine print. Een top of soepel vallende blouse draag je met een nipje aan de voorkant erin.

  • Tip 4: jasjes

Camoufleer brede heupen met deze vier tips

Draag boucle jasjes, dikkere vesten en truien ,met een print mag ook. Een felle kleur of juiste lichte tinten mogen gedragen worden. Hierdoor leg je de nadruk op de bovenkant waardoor de onderkant minder opvalt. De verhoudingen lijken hierdoor meer in balans.

Volgende maand aandacht voor: lengte creëren.