Chillen in de box

Chillen in de box

Wie wil er nou niet de hele dag een beetje chillen in een hangmat? Nu vond ik dat baby’s al een best relaxed leven hebben. Lees: slapen, eten, knuffelen en zo de hele dag door… Het kan dus nog beter sinds er een hangmat bestaat voor in de box, de Hangloose baby. Ik zou er graag zelf even in kruipen, maar helaas de hangmat in combinatie met mijn gewicht is dan weer niet zo’n goed idee.

De hangmat bevestig je aan de zijkanten van de box. Je kunt de mat op verschillende manier stylen. De zijflappen kun je bijvoorbeeld naar binnen duwen, zodat de hangmat er net weer iets anders uit ziet. De hangmat is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus voor ieder wat wils. Als je baby niet meer in de hangmat kan, kun je de hangmat als speelkleed gebruiken voor op de grond, in het gras of op het strand.

Hangloose baby is geschikt voor baby’s van 0-3 maanden. De bovenlaag is gemaakt van katoen met een zachte luchtige vulling. Door de stevige onderlaag ligt je baby veilig met een rechte lighouding, dus het is ook goed voor de rug. De hangmat is verstelbaar, dus je kunt zelf bepalen hoe hoog je baby ligt en hoe strak de hangmat is gespannen. Wat ik erg fijn vind aan de hangmat is de hoogte. Hierdoor hoef je niet zo ver te bukken om je baby uit de box te halen. In het begin had ik enorme rugklachten (die nu gelukkig over zijn) en toen was het echt een opluchting dat ik niet zo ver die box in hoefte te duiken om onze baby er uit te halen. Daarnaast vind ik ook dat je goed contact kunt maken met je baby, omdat ze dicht bij je gezicht is als je naast de box staat en tegen haar kletst (wat ik regelmatig doe 😉 ).

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website.

Chillen in de box