De laatste loodjes

De laatste loodjes

Vanaf week 37 is een baby officieel volgroeid en kan hij/zij zonder gezondheidsrisico’s ter wereld komen. Dat betekent dat onze kleine ieder moment kan komen, want ik ben nu 38 weken zwanger. Die onzekerheid van wanneer ze komt vind ik best spannend. Ik doe veel dingen voor mijn gevoel voor de laatste keer zonder baby en zorg dat ik de laatste belangrijke dingen voor de bevalling klaar heb. Ook op het gebied van persoonlijke verzorging heb ik deze week de laatste afspraken staan, nog even naar de kapper, de boel laten harsen, mijn nagels laten doen. Nu ik dat allemaal gedaan heb ben ik er helemaal klaar voor en mag ze van mij (en ook van mijn vriend trouwens, want die vind het ook enorm spannend!) ieder moment komen. Ik moet ook wel zeggen dat de uitspraak: “de laatste loodjes wegen het zwaarst” nu zeker op gaat. ’s Nachts slapen wordt lastiger, ik draai erg veel  en omdraaien is niet bepaald makkelijk meer. Ik schijn erg hard te ademen tijdens mijn slaap en moet er geregeld even uit om te plassen.

Ik kan niet wachten om straks weer lekker op mijn buik te slapen, te gaan sporten en weer in mijn eigen kleren te passen, want die begin ik nu wel te missen. En oja, last but not least, een lekker wijntje bij het eten heb ik ook wel weer zin in!

Je kunt me (als je dat nog niet deed ;-)) via Facebook of Instagram volgen om op de hoogte te blijven van eventueel babynieuws!