Baby dichtbij en toch je handen vrij met de Stokke® MyCarrier™ Buik- en rugdrager

Stokke® MyCarrier™ Buik- en rugdrager

Je leven verandert gigantisch als je een kindje krijgt. Alles draait nu om het kleine wondertje in je leven. Maar toch blijven ook heel veel dingen hetzelfde. De minder leuke dingen zoals het huishouden en de boodschappen, maar ook de leuke dingen zoals een stukje wandelen of lekker shoppen. De Stokke® MyCarrier™ Buik- en rugdrager zorgt ervoor dat je deze leuke en minder leuke activiteiten veilig en vrij kan doen met je baby lekker dicht bij je.

In plaats van direct naar huis te lopen, kun je nu heerlijk even een extra blokje om met je baby. De Stokke® MyCarrier™ Buik- en rugdrager heeft een prachtig design en is ergonomisch ontworpen. Deze draagzak is erkend door het Internationaal Instituut voor Heup Dysplasie. Zij keuren draagzakken alleen goed als ze een optimale ondersteuning bieden aan de heupjes van een kindje (bron: moeders.nu). En de MyCarrier is getest en voldoet aan de Europese en zelfs Amerikaanse veiligheidsnormen.

De MyCarrier is zowel comfortabel als veilig voor je baby, eenvoudig aan te passen, of je nu groot of klein bent. Mega pluspunt: snel en eenvoudig te verstellen, en je bent snel onderweg!

Gebruik je de drager op je buik of rug, met het gezicht naar je toe, wordt je baby volledig in de rug gesteund. Het biedt een brede zitplaats met goede ergonomische ondersteuning voor rug, billetjes en bovenbeentjes van je kindje. De aanpas-mogelijkheden aan het lichaam van je kindje (ook mogelijk tijdens het dragen) verzekert optimale ondersteuning en goede pasvorm voor jou als ouder. Waar andere buikdragers voor rugproblemen voor jou zorgen, is deze buikdrager een weldaad in draagcomfort! De zachte, gewatteerde en stabiele ondersteuning voor het hoofdje maakt het ook mogelijk dat je kindje op comfortabele wijze zijwaarts kan kijken en het is ook comfortabel dragen voor jou!

Zit je baby met het gezichtje vooruit, wordt het verantwoord ondersteund. Het maakt niet uit welke beweging je baby maakt, hij zit veilig, comfortabel en lekker dicht bij jou! En daar gaat het om!

De Stokke® MyCarrier buikdrager is geschikt voor:

  • Vanaf 4 maanden tot 3 jaar (buik- en rugdrager)
  • Vanaf 4 weken (buikdrager)
  • Een gewicht in kg.: 3.5 – 15kg
  • Een baby met een lengte vanaf 53 cm
  • Het gewicht van de buikdrager is 0.8 kg.

De Stokke® MyCarrier rugdrager geschikt voor:

  • Leeftijd vanaf 9 maanden

Kijk voor meer informatie op Stokke.com

Stokke® MyCarrier™ Buik- en rugdrager
Stokke® MyCarrier™ Buik- en rugdrager