Dit heeft je baby aan de Oei, ik groei! Online Guide

Dit heeft je baby aan de Oei, ik groei! Online Guide

Een diepere band met jou, een meer tevreden baby, een baby die met zijn hersenen ‘eruit haalt wat er in hem zit’, een baby die minder stress heeft en een baby die minder last heeft van leeftijdsgebonden angsten. Dit heeft je baby aan de Oei, ik groei! Online Guide.

Diepere band met je baby

Bij iedere relatie geldt: hoe beter je elkaar begrijpt, hoe dieper de band die je op kunt bouwen. Begrip is het fundament van een stevige en goede relatie. Ook al is die band er vrijwel vanzelf, het blijft moeilijk om je baby echt goed te begrijpen. Zijn belevingswereld is zo anders dan die van ons. Deze Oei, ik groei! Online Guidegeeft jou de mogelijkheid je baby’s belevingswereld wél goed te begrijpen. Je snapt waarom je baby iets doet, waarom hij ergens naar kijkt. Je snapt zijn wereld, weet waar hij interesse in heeft, maar ook hoe je hem kunt helpen om over bepaalde angsten heen te komen. Dit verstevigt jullie band. Je baby leert van jongs af aan dat jij er altijd voor hem bent en dat jij weet wat hij nodig heeft als breinvoedsel om de wereld te ontdekken.

Een meer tevreden baby

Je baby heeft een enorme leerbehoefte. Het ontdekken van de wereld is voor hem geen vermoeiende school, maar noodzakelijk breinvoedsel! Hoe beter jij hem stimuleert de wereld te ontdekken op het niveau dat hij op dat moment aankan, hoe makkelijker hij de sprong in zijn mentale ontwikkeling kan maken en hoe meer hij ervan leert! En het eindresultaat daarvan is een veel meer tevreden baby. Een baby die krijgt waar hij soms letterlijk om schreeuwt: het juiste breinvoedsel, op de juiste manier, op de juiste plek, in de juiste dosis.

Een baby die met zijn hersenen ‘eruit haalt wat er in hem zit’

De gelukkigste mensen zijn mensen die hun eigen talenten mogen ontwikkelen. Iedereen wordt geboren met zijn eigen, unieke talenten en voorkeuren, maar dat wil niet zeggen dat we ze allemaal benutten. Je baby heeft tijdens zijn eerste levenjaar een enorm vermogen om te leren. Maar nog belangrijker: dat wil hij ook! Jij als ouder kunt hem helpen door ‘eruit te halen wat erin zit’. Hem te helpen zijn hersentjes zo goed mogelijk te ontwikkelen. Niet om hem te pushen, maar om hem gelukkig te maken!

Een baby die minder stress heeft

Een baby, die krijgt wat hij nodig heeft en zichzelf mag ontwikkelen op zijn eigen manier, heeft minder stress dan een kind die dit niet krijgt. En iedereen weet: hoe minder stress, hoe fijner het leven!

Een baby die minder last heeft van leeftijdsgebonden angsten

Je hebt er vast wel eens van gehoord: die opeens onstane verlatingsangst, het niet meer los willen laten van mama en papa. Die angst wordt vaak gezien als iets wat lastig is en negatief. Deze Oei. ik groei! Online Guide laat je zien dat die angsten juist positief zijn! Dat ze je laten zien dat je baby de wereld steeds reëel aanschouwt. En de cursus legt je uit hoe je baby zo min mogelijk last heeft van die angsten en er zo snel mogelijk overheen is. De truc? Als jij je kan verplaatsen in zijn belevingswereld, dan kan je hem ook op zijn niveau helpen. Angsten zijn dan binnen de kortste keren geen angsten meer!

Bestel nu!