Draagconsulente Nadine Westra

Ik ben Nadine Westra, 27 jaar, getrouwd en samen hebben wij een prachtige zoon van inmiddels alweer 1 jaar. Omdat ik mijn zoontje al vanaf dat hij 4 weken was ben gaan dragen, en daarbij mij erg ben gaan interesseren in het dragen van je kindje. Heb ik besloten om draagconsulente te worden. Zo gezegd zo gedaan, ik ben de opleiding gaan volgen.

Ik ben nu druk bezig met het opzetten van mijn eigen bedrijfje genaamd: Het baby buideltje. Het doel?? Ouders (opa’s, oma’s of andere geïnteresseerden) leren om ook hun kindje op een veilige manier te dragen in een draagdoek of drager. Ook ben ik bezig met een webshop zo dat ik ook doeken, dragers en andere baby gerelateerde spulletjes kan gaan verkopen. Al met al dus druk bezig!

Toen ik een stukje over dragen las op deze site, (een algemeen stukje waar ik op kwam toen ik iets tegen kwam over met je peuter naar het bos) had ik een iets andere mening over dragen. Daarom heb ik mijn mening gegeven en ben toen gevraagd om een stukje te gaan schrijven voor Oei ik groei. Ik was eigenlijk gelijk enthousiast, en ik hoop dat ik in mijn columns interessante weetjes en leuke informatie kan geven over het dragen. En het zou natuurlijk super zijn als er meer mensen willen gaan dragen.

Met vriendelijke groet,
Nadine Westra.

www.hetbabybuideltje.nl
Nadine Westra is ook op Facebook te vinden!

NIEUW: Back To You

Hét ultieme herstelprogramma: na zwangerschap en geboorte terug naar je eigen ik

Herstellen na de bevalling wordt de nieuwe norm. Omdat jij, je lichaam en je eventuele relatie dat verdienen.