F.A.Q. Oei, ik groei! Online Guide

Oei, ik groei! Online Guide

FAQ’s Oei, ik groei Online Guide

Voor iedereen die zich wil verdiepen in de belevingswereld van een baby.
De Oei, ik groei! Online Guide kost €29,95.
Het boek geeft hoofdzakelijk handvatten hoe je met de drie H’s kunt omgaan om je kind te steunen en wat je kind na een sprong kan. De Online Guide is praktischer en neemt je mee op pad naar hoe je kind het vermogen omzet in allerlei vaardigheden. Ook leer je hoe je baby uit zijn hersenen haalt wat erin zit. De Online Guide bevat unieke onderdelen als animaties, filmpjes en klassieke kinderliedjes.
De Oei, ik groei! Online Guide staat op zichzelf. Je hebt het Oei, ik groei! boek er niet bij nodig. Natuurlijk kun je het boek wel gebruiken als naslagwerk of als extra aanvulling op de Online Guide.
Nee, je kunt alleen de sprongen openen tot die waar je uk nu in zit en een sprong verder. Zit jouw baby nu in sprong 4, dan kun je tot en met sprong 5 openen. Wat er in de toekomst ligt, ontdek je samen met je kind als hij zover is.
De Oei, ik groei! Online Guide duurt twintig maanden, tot je kind de tien sprongen in zijn mentale ontwikkeling genomen heeft. Je volgt de Online Guide vanuit huis, achter je computer. Als je kind een nieuwe sprong door gaat maken, log je in. Je komt dan automatisch bij de sprong waarin jouw kind dan zit. Je kunt de module in één keer doornemen, of steeds een stukje. Je bent dus lekker vrij om het op jouw manier en in jouw tempo te doen.
De Oei, ik groei! Online Guide is een cursus die je volgt vanuit huis, achter je computer. Je hoeft er de deur dus niet voor uit!
De Oei, ik groei! Online Guide duurt 20 maanden, tot je kind de 10 sprongen in zijn mentale ontwikkeling genomen heeft.
Als je kind een nieuwe sprong door gaat maken, log je in. Je komt dan automatisch bij de sprong waarin jouw kind dan zit. Iedere sprong is een aparte module. De Oei, ik groei! Online Guide telt dus 10 modules. Je kunt de module in één keer doornemen, of steeds een stukje. Je bent dus vrij om het op jouw manier en in jouw tempo te doen.
De Oei, ik groei! Online Guide is gebaseerd op de cursus Hordenlopen, waarvoor wetenschappelijk is aangetoond dat deze gunstige effecten heeft op zowel ouders als kinderen. De cursus Hordenlopen is eveneens gebaseerd op het boek Oei, ik groei!. In deze cursus (die niet online was, maar waarbij cursisten echt samen kwamen) bleek dat het in contact zijn met andere ouders met baby’s van dezelfde leeftijd een heel positief effect op de ouders had, en daarmee ook op de baby’s.
Ja, je kunt de Online Guide cadeau geven. Je ontvangt dan een cadeauvoucher in je mailbox. Deze kun je doorsturen of uitprinten.
Ja, de sprongen die je kindje al heeft gehad staan bij aanmelden dan open zodat je deze alsnog kan doen.
Alle informatie is strikt persoonlijk en wordt niet aan derden verstrekt.

 

Heb jij een vraag die hier niet beantwoord wordt? Stuur dan een e-mail.