Filmpjes van de Oei, ik groei! Online Guide

Filmpjes van de Oei, ik groei! Online Guide

Sommige dingen die je baby doet zijn heel subtiel Zo subtiel dat je ze af en toe niet eens doorhebt. Wat helpt? Als je het een keertje kort gezien hebt. De filmpjes uit de Oei, ik groei! Online Guide zijn gewoon uit het dagelijks leven. Echt dus. Door de filmpjes te zien, herken je het gedrag bij je eigen baby en… zie je opeens dingen die hij doet (en heel knap zijn!) en die je van te voren niet zag.

Veel mensen slaan stijl achterover als je zegt dat een 11 maanden oude baby al zijn eigen haren kamt. En… toch doet hij dat! Ok, de klitten zal hij niet verwijderen, maar op zijn manier borstelt hij zijn haren. Kijk maar eens mee.

Ook stellen de filmpjes gerust. Hier hoor je een baby grommen. Als je dat bij je drie maanden oude baby hoort, schrik je ontzettend. Wat doet hij nou? Is dat wel normaal? Doet hij zijn stembanden geen pijn? Helemaal niets om je zorgen over te maken! Sterker nog, je baby laat juist zien dat hij heel goed op de wereld om hem heen let! Wetenschappers denken namelijk dat baby’s dit geluid nadoen van iets dat ze om zich heen hebben gehoord, zoals een machine. Geluiden die jou al niet meer opvallen, maar je baby nog wel. En, hij kopieert ze zelfs met zijn stem!

Bestel nu!