Fotoboek

Fotoboek

Zie je kinderen opgroeien

Als er één ding is waar alle ouders het over eens zijn met betrekking tot de opvoeding van hun kind of kinderen, is het wel dat kinderen ontzettend snel groot worden. Het ene moment heb je jouw kind net voor het eerst vastgehouden na de geboorte en voor je het weet is jouw kind ineens alweer vele jaren ouder geworden. Wil je voorkomen dat de jonge jaren van jouw kinderen voorbij vliegen en dat deze tijd voorbij is voor je het weet? Laat de jonge jaren van jouw kinderen dan niet zomaar aan je voorbij gaan, maar leg de groei van jouw kroost vast in een uniek fotoboek. Niet alleen leuk voor nu, maar ook zeker voor later. Inspiratie nodig voor jouw fotoboek? Lees dan enkele tips voor een geslaagd fotoboek in dit artikel en ga direct aan de slag met het fotoboek van jouw kind.

Begin een baby fotoboek voor jouw kleintje

Als jouw kindje net geboren is, maak je als trotse ouder vaak ontelbare foto’s. Wil je deze foto’s niet zomaar verloren laten gaan? Maak dan een echt baby fotoboek voor jouw kindje in een stijl die bij jouw kind past. Bij Webprint.nl zijn er verschillende thema’s die je kan kiezen voor jouw baby fotoboek: van een stoer thema voor jouw zoontje tot een schattig en meisjesachtig thema voor jouw lieve dochter.

Maak foto’s van alle unieke gebeurtenissen

De eerste stapjes, de eerste keer naar de peuterspeelzaal en de eerste keer naar school. Het zijn allemaal unieke gebeurtenissen in het leven van jouw zoon of dochter die je je voor altijd wil blijven herinneren. Leg alle speciale momenten vast en geef deze momenten een unieke plek in het fotoboek van jouw kind. Door de momenten op chronologische volgorde te leggen en er een leuke boodschap bij te krijgen, krijg je een uniek fotoboek met een prachtig begeleidend verhaal. Is jouw kind later groter geworden, dan kun je samen het fotoboek doornemen en alle momenten nog eens beleven.

Een fotoboek met tijdlijn

Een unieke manier om jouw fotoboek nog wat specialer te maken, is door een tijdlijn in het fotoboek te verwerken. Maak een horizontale lijn met de levensjaren van jouw kind en plak foto’s bij ieder levensjaar. Bij de geboorte een foto van jouw pasgeboren kind, bij vijf jaar oud een foto van de eerste schooldag en ga zo maar door.

Bekijk alle formaten fotoboeken en maak online je eigen fotoboek!