Oei, ik groei! Fotokaarten

Oei, ik groei! Fotokaarten
Informatie:
  • Xaviera Plas
  • Kosmos Uitgevers
  • Druk: 1
  • ISBN10: 902156243X
  • ISBN13: 9789021562438
  • Category: Pedagogiek
  • Taal: Nederlands
Nu bestellen

Omdat standaard fotokaarten niet voldoende zijn… Oei ik groei! Fotokaarten doen er een sprongetje bovenop…

Oei, ik groei! Fotokaarten brengen niet alleen de bijzondere eerste keren in beeld, maar ook de echt unieke dingen in de persoonlijke ontwikkeling van je baby. De ene kant van de kaart legt alle ontwikkelingsmomenten vast, de andere kant geeft ouders ook nog eens bijzondere informatie. De 38 fotokaarten zijn verdeeld in vijf categorieën: leeftijd, mijlpalen, divers, de bekende Oei, ik groei! sprongen en ouders. Met deze kaarten leg je dus niet alleen de eerste keren van de baby vast, maar ook die van de ouder.

Leeftijd en sprongentijd!

Leeftijd en sprongentijd!

Met de maand- en sprongkaarten breng je niet alleen de ontwikkeling in de tijd in beeld, maar ook de veranderingen in de mentale ontwikkeling. Uniek! Je zult zien… na ieder sprongetje heb je een ‘nieuw’ kind… iedere sprong wordt hij bijna letterlijk een sprongetje ouder.

Je uks mijlpalen

Je uks mijlpalen

Natuurlijk zijn er voor alle bijzonder mijlpalen prachtige fotokaarten. Zo leg je voor altijd vast wanneer je uk voor het eerst omrolde en wanneer hij voor het eerst zat.

Uniek: beeld en verhaal

Uniek: beeld en verhaal

Fotokaarten zijn pas leuk als je later ook het verhaal achter de foto nog weet… Daarom hebben wij UNIEKE mogelijkheden om kort maar krachtig het verhaal achter de belangrijkste ontwikkelingsmomenten van je baby in woord én beeld vast te leggen.

Jóuw, of jullie mijlpalen!

Jóuw, of jullie mijlpalen!

Je baby vindt het later ook leuk om iets van jóu terug te zien in deze bewaardoos vol bijzondere momenten.  Daarom hebben we jou niet vergeten. De eerste keer op stap zonder je baby, de eerste keer wallen van het slaaptekort… Een beetje zelfspot mag wel toch?