Frontrowmum x Bloom

Frontrowmum x Bloom

Voordat ik zwanger werd had deze stoel mijn hart al gestolen… Het is een beetje hetzelfde gevoel als dat je net je rijbewijs hebt en de Mini Cooper je hart heeft gestolen. Nou dames, dit is de Mini Cooper onder de eetstoelen: de Bloom Fresco.

Het zegt natuurlijk al heel wat dat ik al verliefd was op deze stoel voordat ik überhaupt zwanger was. Je zult je wellicht afvragen, hoe doe je dat? Nou ja… Ik had de stoel ooit eens voorbij zien komen in een folder en vroeg me in eerst instantie af wat het was. Want laten we eerlijk zijn, hij ziet er wel heel spacey uit! Toen ik erachter kwam dat het een baby/kinder-stoel was, was ik lichtelijk teleurgesteld want ik had dus nog geen reden om deze beauty aan te schaffen. Dus toen ik zwanger was, zei ik als eerste tegen vriendlief: “Yes, nu kunnen we die mooie stoel van Bloom kopen!”.

Na wat research kwam ik erachter dat het merk Bloom is opgezet door 4 mannen die vonden dat baby-spullen er allemaal een beetje saai uitzagen en die graag wat gaafs wilden toevoegen. Ze bedachten deze prachtige lijn stoelen en daarnaast hebben ze nog een aantal andere producten in hun assortiment, maar de stoelen zijn by far de paradepaardjes. De stoel is beschikbaar in allerlei gave kleuren en ook het zitje kun je in veel verschillende kleuren kiezen. De stoel is al te gebruiken vanaf dat je kindje geboren is. Hij kan in veel verschillende standen, waardoor de stoel als ware meegroeit met je kindje. Ideaal. Wellicht vind je hem in aanschaf wat prijzig, maar als je je beseft dat hij jaren meegaat valt het mee.

Zo moet je eigenlijk iedere dure aanschaf bekijken. Even uitrekenen hoe vaak je het gaat gebruiken en de prijs daardoor delen. Dan weet je wat datgene kost per keer dat je het gebruikt en is het een schijntje 😉 (ook een goede tip om je nieuwe tas aan je vriend te verantwoorden “Het was echt een investering!”)

Ik heb gekozen voor de zwarte editie met een rosé zitting. Er zitten allerlei accessoires bij de stoel en je kunt zelf kiezen of je die er al wel of nog niet op zet. Ik heb de steunbeugel en het voetenbankje er al wel op gezet, maar die kun je er in het begin ook nog af laten. Je baby zit helemaal goed vast in de stoel, door de gordel waarin je hem/haar kunt vastzetten. Als je de stoel gebruikt voor je baby kun je de stoel met de handgreep aan de achterkant helemaal naar achteren kantelen, dan liggen ze echt in een soort ei. Hoe groter je kindje wordt hoe meer je de stoel naar voren kunt kantelen. Uiteindelijk kun je de stoel als eetstoel gebruiken en kun je er een tafeltje op monteren. Dan kunnen ze lekker kliederen met hun eten… Ik ben echt super enthousiast over de stoel en over de werking ervan! Ik kan niet wachten om deze troon in het echt uit te proberen met mijn kleine prinses. Voor nu staat hij alvast te shinen in de woonkamer!