Frontrowmum x Kidsmill

Frontrowmum x Kidsmill

De box vond ik het lastigste om uit te zoeken. Ligt het aan mij, of zijn de meeste boxen gewoon echt niet mooi? Een box staat pontificaal in je woonkamer en wordt echt een onderdeel van je inrichting, dus ik vind dan ook dat een box mooi moet zijn. Nou, dat blijkt dus een echte uitdaging te zijn.

De meeste boxen zijn zwart of wit en dan heb je nog de keuze tussen rond en vierkant. Al zijn de meeste boxen toch wel vierkant. Dit lijkt mij ook het meest praktisch. Wit past niet in ons interieur, dus dan blijft er weinig keuze over. Een zwarte vierkante box, was dat dan mijn lot? Ik besloot het aanschaffen van een box nog maar even uit te stellen tot op het laatste moment en op internet nog maar eens even goed rond te kijken. Daarnaast heb ik nog wat bevriende mommy’s gevraagd… Een daarvan dacht er precies hetzelfde over als ik en heeft dus een box laten maken, erg leuk, maar dat ging me een beetje te ver. Mijn moeder kwam nog met een box van iemand anders die ik wellicht kon schilderen in dezelfde kleur als de wieg (for your information, die is goud en echt geweldig en je kunt hem hier zien), maar ik had echt geen puf om nog een keer te gaan schilderen. Met de wieg ben ik echt twee maanden zoet geweest. Ik schilderde dan ook alleen wanneer ik er zin in had, anders zou ik het afraffelen en dat vind ik zonde.

Na lang zoeken, rondvragen en alle folders doorspit te hebben heb ik dan toch mijn box gevonden! En nee, hij is niet zwart en ook niet wit! De box heeft een prachtige hout-kleur, wat perfect in ons interieur past. De kerstboom moest dit jaar helaas wel wijken voor een kleinere, omdat de box zijn plekje in nam.
Uiteindelijk heb ik de box gevonden bij het merk Kidsmill. Naast boxen verkopen ze ook alles voor de babykamer, hebben ze een klein textiel assortiment en een aantal accessoires. En… Ook nog van Nederlandse bodem! Dat is goed te herkennen aan het logo, dat is namelijk een molentje. Hoe meer Nederlands wil je het hebben? 😉
Bekijk hieronder de foto’s van mijn mooie aanwinst!