Frontrowmum x Koeka

Frontrowmum x Koeka

Wat is er nou leuker dan shoppen voor je kleine dreumes?

Toen ik wist dat wij een meisje zouden krijgen was dat voor mij ook het moment om te brainstormen over het inrichten van de babykamer. Enige puntje was dat wij in de planning hebben om half 2017 te gaan verhuizen, dus ik wilde niet teveel uitpakken. Dat doe ik wel in ons nieuwe paleis!

Vol enthousiasme ging ik toch naar de bouwmarkt om allerlei verfkleuren uit te zoeken, gewoon ter inspiratie. Ze hebben echt de meest prachtige kleuren! Ik houd van oud-roze gecombineerd met een gave kleur zoals goud. Ik heb dus eerst een moodboard gemaakt en me georiënteerd op welke meubels ik wilde hebben in de kamer. Daarna heb ik de accessoires uitgezocht.

Ik ga ervan uit dat iedere mommy (to-be) Koeka kent. Nou, welkom in de wereld van Koeka, want ze hebben dus de meest fantastische, knuffelbare babyspullen. Wees gewaarschuwd, want één blik op de webshop en je bent verkocht! Neem bijvoorbeeld de dekentjes: ze hebben aan de buitenkant een wafeldesign en de binnenkant is van teddy. Zó zacht. Ik kan niet wachten om mijn kleine prinsesje hier straks in te wikkelen en lekker in mijn armen te houden. De kleuren zijn ook allemaal super mooi en heel lastig om te kiezen. Zelf ben ik gegaan voor baby pink, al vind ik de taupe kleuren ook erg mooi. Voor jongens hebben ze ook ruime keuze, prachtige kleuren blauw, groen en grijs. Wat natuurlijk ook weer voor een meisje kan. Tjah, tegenwoordig kan alles gewoon voor iedereen dus laten we zeggen dat alles unisex is ?

Ik kan me voorstellen dat jullie inmiddels benieuwd zijn geworden hoe mijn babykamer uiteindelijk is geworden. Hieronder een kleine sneekpeak van de babykamer met mijn roze teddydeken en aankleedkussenhoes van Koeka! Wil jij deze ook shoppen?

Frontrowmum x Koeka

Frontrowmum x Koeka