Frontrowmum x Mamalicious

Frontrowmum x Mamalicious

How to pop the champagne?!

De dagen worden kouder, de avonden worden donkerder en de verwarming en kaarsjes kunnen weer aan! Ik vind de wintermaanden altijd super gezellig. Lekker binnen zitten op de bank met een dekentje en een kopje thee, gezellig eten met vrienden of overdag een filmpje kijken. In de winter is het geen probleem. Nu de koudere periode is aangebroken betekent het ook dat de gezellige dagen van December dichtbij komen! Ik kijk altijd ontzettend uit naar Sinterklaas (al wordt die sfeer de laatste jaren wel een beetje verpest, als je begrijpt wat ik bedoel), Kerst en Oud & Nieuw. Zo snel mogelijk een kerstboom in huis (wel een echte, want die ruiken zo lekker), zodat we er zo lang mogelijk van kunnen genieten. Nu ik dit schrijf besef ik me dat dit tevens onze laatste feestdagen worden met z’n tweeën. Gek idee, al kan ik niet wachten tot het zover is!

Met het oog op de feestdagen denk ik gelijk aan één ding: een outfit, of eigenlijk meerdere, want je kunt natuurlijk niet op 1e, 2e Kerstdag en Oud & Nieuw hetzelfde aan hebben. Normaal was ik al maanden op internet aan het rondsnuffelen wat het dit jaar moest gaan worden. Kerst vieren we meestal met familie en Oud & Nieuw met vrienden. Voor mij zijn deze dagen de dagen van het jaar waarop ik helemaal kan uitpakken, want je bent nooit too overdressed. Met deze dagen mag alles: glitters, pailletjes, kant. Waar je je normaal overdressed zou voelen is dat met Kerst en Oud & Nieuw absoluut niet het geval. Maar… Nu ik zwanger ben zag ik er wel een beetje tegenop. Een outfit scoren voor de feestdagen die echt helemaal de WOW!-factor heeft… Ik ben een echte ZARA-fan, maar ga jij maar eens met je bolle buik naar de ZARA, dan kom je echt van een koude kermis thuis. Ik had er al over nagedacht om genoegen te nemen met maat L of XL, maar toen kwam mijn redder in nood! MAMALICIOUS, ik ben je eeuwig dankbaar! De meest chique, classy feestjurken hebben ze in hun assortiment. Mijn dag is helemaal goed nu ik zeker weet dat ik voor de feestdagen de perfecte outfits heb.

Bekijk hieronder welke outfits ik heb uitgekozen voor de feestdagen en neem eens een kijkje op de website: Mamalicious

Als mommy-to-be vier je Oud & Nieuw natuurlijk met alcoholvrije champagne!