Frontrowmum x Noppies

Frontrowmum x Noppies

Heb je nog geen genoeg gekregen van mijn outfitpost die ik maandag plaatste? (Bekijk deze hier) Voor de feestdagen kun je natuurlijk niet genoeg keuze hebben, daarom plaats ik nog een post met nog meer keuzemogelijkheden. Sorry, ik wilde het je niet te moeilijk maken, maar ik hou gewoon ontzettend van kleding!

Ik draag twee outfits van Noppies. Dit merk staat vooral bekend om hun babykleding, maar ze hebben dus ook kleding voor zwangere vrouwen. En wat voor kleding! Wow, als je een kijkje neemt op de webshop weet je genoeg. Voor de feestdagen heb ik een zwarte, kanten, classy jurk uitgezocht en een setje bestaande uit een rok en een top. Dit setje is vrij gangbaar en kun je dus ook perfect na de feestdagen nog aan! De top is trouwens tevens een voedingstop, dus ideaal als je straks borstvoeding gaat geven. Beide sets heb ik gecombineerd met hakken, omdat ik zelf vind dat dat een outfit af maakt en ik voel me met hakken ontzettend vrouwelijk, maar je kunt ze natuurlijk ook prima combineren met een sneakertje of instapper.

Wist je trouwens dat het op het moment van het maken van deze foto’s 2˚C was? Niet te zien hè?! Ik ben nu al een doorgewinterd model, LOL 😉

Frontrowmum x Noppies

Frontrowmum x Noppies