Frontrowmum x Pop by Artipoppe

Frontrowmum x Pop by Artipoppe

De draagdoeken van Pop by Artipoppe en Artipoppe zijn een ware hit op Instagram. Heb je ze al voorbij zien komen? De doeken zijn voorzien van super leuke printjes. Ik ben voor de zwarte doek met gele tijgerafdrukken gegaan. Pop by Artipoppe geweefde doeken (100% katoen) worden gemaakt in Nederland en is dus een product van eigen bodem!

Artipoppe is een luxe merk met draagdoeken van bijzondere materialen en voornamelijk limited editions. Pop by Artipoppe is ‘de dochter’ van Artipoppe en deze draagdoeken zijn toegankelijker. Neem maar eens een kijkje op de website, dan kun je de doeken bekijken!

De doek wordt geleverd in een mooie doos, ja, het oog wil ook wat 😉 . Als ik de doek eruit haal ben ik even overrompeld, WOW! Wat is hij prachtig! Je zou hem bijna als plaid gebruiken voor op de bank. Er zit een goede, duidelijke beschrijving bijgevoegd hoe ik de doek om doe. De doek voelt heerlijk comfortabel en Costes lijkt het ook heerlijk te vinden. Ze ligt lekker tegen mij aan en door de dunheid van de doek voelt het heel natuurlijk. Ik ben fan! Waar ik bij draagzakken nog wel eens last krijg van mijn schouders heb ik daar bij deze draagdoek totaal geen last van. Het gewicht is goed verdeeld over mijn hele bovenlichaam. Ik heb de doek alleen gebruikt om Costes op mijn borst te dragen, maar je kunt je baby (of peuter) op meerdere manieren dragen. Op de website van Artipoppe staan ook instructiefilmpjes hiervoor.

Wat ik het leukste vind aan deze doeken is dat ze echt super mooi zijn, gave prints. De ‘normale’ draagzakken en -doeken vind ik altijd een beetje suffig. Dus voor alle fashionable mom’s: watch this!