Frontrowmum x Sleepyhead

Frontrowmum x Sleepyhead

De eerste tip die ik kreeg van één van mijn vriendinnen die al trotse moeder is, was de Sleepyhead. Ze zei letterlijk tegen me: “Die moét je hebben!”. Ik twijfelde dus ook geen moment toen ik de Sleepyhead mocht uittesten voor Oei, ik groei!

Sleepyhead is over komen waaien uit Zweden. In Amerika heet het overigens geen Sleepyhead, maar DockaTot. De powervrouw achter Sleepyhead Benelux heeft dit product naar Nederland gehaald, omdat ze zelf een zoontje had die erg slecht sliep, totdat ze Sleepyhead ontdekte. Ineens sliep haar kleine!
‘Hoera!’ dus voor alle moeders in de Benelux, want nu is dit geweldige nestje ook hier te verkrijgen.

Het nestje is geheel veilig voor je baby. Hij/zij kan er vanaf de geboorte t/m acht maanden heerlijk in liggen. Je kunt de Sleepyhead gebruiken als bedverkleiner, reismaatje of gewoon om in te ‘chillen’. Als jij bijvoorbeeld aan het genieten bent van een warme douche kun je je baby op de grond in de Sleepyhead liggen. Je baby is dan dicht bij je, ziet en hoort jou en ligt comfortabel. Door de opstaande randen van het nestje voelt de baby zich geborgen.

Wil je meer lezen over de veiligheidstesten van de Sleepyhead? Check dan even de website!

Sleepyhead: No. 1 Babymusthave!

De Sleepyhead is te verkrijgen in de ‘Deluxe’ versie en in de ‘Grand’ versie. De Sleepyhead Deluxe is voor baby’s van 0-8 maanden en de Sleepyhead Grand is geschikt voor kindjes van 8-36 maanden. Deze is ook een stuk groter. Tevens kun je het nestje in allerlei kleuren en printjes bestellen. Je kunt ook losse kussenhoezen bestellen, dan kun je af en toe eens afwisselen.

Ik gebruik de Sleepyhead echt de hele dag door. Costes slaapt erin, omdat ze anders heel onrustig slaapt. Als ze in de Sleepyhead slaapt kan ze zich niet verplaatsen, waardoor ze een stuk rustiger slaapt. Als ze zonder de Sleepyhead slaapt ligt ze binnen no time helemaal aan de zijkant van haar bedje. Overdag leg ik haar veel op de bank in de Sleepyhead, op de tafel of als ik ga douchen op de badkamervloer. Ik neem de Sleepyhead ook mee als ik op vakantie ga of een dagje op bezoek ga bij vriendinnen of familie. Ik zou niet meer weten wat ik zonder zou moeten…