Frontrowmum x Snoozebaby

Frontrowmum x Snoozebaby

Ben je op zoek naar wikkeldoeken, een boxkleed, spuugdoekjes en nog veel meer met een hoge knuffelfactor? Stop met zoeken, want ik heb dé tip voor je: Snoozebaby!

Snoozebaby is een Nederlands merk en het staat bekend om de labels die aan de producten zitten. Ik zie je denken, waarvoor al die labels? Nou, die hebben een functie! De oprichtster van Snoozebaby, Marleen, merkte dat haar kindje erg onrustig was. Op een gegeven moment ontdekte zij dat haar kindje rustig werd van labels aan bijvoorbeeld knuffels en kleding, het was echt opvallend. Maar, waar vind je nou items met heel veel labels eraan? Nergens… Marleen heeft toen zelf een aantal knuffeldoekjes gemaakt met veel labels eraan en hoera, Snoozebaby was geboren! Tegenwoordig is het assortiment uitgebreid met veel meer dan alleen maar knuffeldoekjes. Neem eens een kijkje op de website om de knuffelbare producten van Snoozebaby te bewonderen.

Ik heb de eer om een aantal producten van Snoozebaby te testen, namelijk: het boxkleed, de wikkeldeken en het verschoningskleed.
Het boxkleed is aan beide kanten te gebruiken. De ene kant is geheel voorzien van fleecestof en is echt bere-zacht. De andere kant is voorzien van fleece en katoen met een ruitjesdessin. Op deze kant zitten de labels waaraan je baby van alles kan ontdekken. De labels hebben verschillende texturen, waardoor ze allen een verschillende ervaring hebben voor je baby.
Ook de wikkeldeken is voorzien van de bekende labels. Er zit een mutsje aan vast, waardoor de deken ideaal is als je baby bijvoorbeeld net uit bad komt of gewoon om lekker samen op de bank te knuffelen.
Het verschoningskleed is van ideale grootte. Hij is makkelijk opvouwbaar, waardoor hij in iedere luiertas past. Ook deze is natuurlijk voorzien van de labels. Daarnaast zitten er zakken op, zodat je er een luier en verschoningsdoekjes in kan bewaren. Ideaal! Weet je zeker dat je altijd alles bij je hebt en je niet misgrijpt als je je baby gaat verschonen. Speciaal voor het hoofd heeft het kleed een gevoerd deel, waardoor de baby lekker zacht kan liggen.