Frontrowmum x Stokke Trailz

Frontrowmum x Stokke Trailz

They see me rollin’

Iedere zwangere vrouw kent het merk Stokke. Ze staan bekend om hun kwalitatief hoogwaardige producten. Stokke heeft een ruim assortiment aan baby- en kinderproducten en bij het uitkiezen van een kinderwagen kun je niet aan ze voorbij gaan.

Het belangrijkst vind ik dat een kinderwagen hoog is, zodat je dicht bij je kindje bent als je gaat wandelen en dat ze jou ook kan zien. Baby’s hebben natuurlijk een korter zicht. Als je lang bent is een hoge kinderwagen ook fijner.
De Stokke Trailz heeft all-terrain wielen waardoor je op ieder terrein lekker kunt rollen. They see me rollin’….

Bij aankomst van de wagen was ik zo blij als een kind dat zijn Sinterklaas cadeautjes uit mag pakken. De wagen werd in drie gigantische dozen thuis bezorgd en de postbode’s kwamen zelfs met z’n tweeën. Nou ben ik een vaste klant van de pakketdienst (shame on me, teveel internetshoppen ;-)), maar zelfs ik had dat nog niet eerder mee gemaakt. Die kon ik dus weer van de bucketlist afstrepen. Afijn, het uitpakken van de dozen… Nadat ik de dozen open had gemaakt kon ik het onderstel en de reiswieg er gemakkelijk uit halen. Door het instructieboekje was het een fluitje van een cent om de kinderwagen in elkaar te zetten en ik stuurde trots een fotootje naar vriendlief.

Ik was in één oogopslag verliefd, wat is deze kinderwagen mooi! Ik heb gekozen voor de kleur ‘Brown’. Deze kleur heeft een chique uitstraling en past perfect bij onze auto, die ook bruin is. En dat is natuurlijk ook héél belangrijk 😉

Bij het uittesten van de kinderwagen merk ik gelijk dat hij erg stabiel is. Hij ‘rijdt’ echt lekker! De kinderwagen is heerlijk hoog, zoals mijn wens was. Ook heeft hij een ruime opbergmand onderin, wat natuurlijk ideaal is voor de boodschappen. De handgreep is verstelbaar. Stel je voor dat ik over een aantal jaren nog een kleine krijg kan de oudste op zo’n wheely achter de kinderwagen en kun je de handgreep verder omhoog zetten, zodat je er nog normaal achter kunt lopen. Als je even wat met vriendinnen gaat drinken op een terras en de kleine prinses mag ook mee kun je de handgreep juist naar beneden verstellen, zodat je goed zicht hebt op de kleine.

Het inklappen van de kinderwagen is echt een makkie. Je haalt de reiswieg eraf, die overigens op groen klikt als hij goed bevestigd is (en zo niet op rood), klapt de handgreep in en kunt dan het onderstel makkelijk opvouwen. Het onderstel is wel redelijk groot door de grote wielen, maar ook daar heeft Stokke een oplossing voor mocht je een kleinere auto hebben… Je klikt ze er namelijk zo af.

Klinkt als de ideale kinderwagen lijkt me! Naast de Trailz heeft Stokke nog meer varianten, neem eens een kijkje op hun website voor het assortiment.

Nog even kort samengevat waarom ik vind dat de Stokke Trailz een goede keuze is:

De kinderwagen is hoog, je bent in contact met je kindje;
De kinderwagen heeft een XL-boodschappenmand (voor de ultieme shopping queen ;-));
De kinderwagen heeft all-terrein wielen waardoor je door ieder gebied kunt crossen;
De kinderwagen is in veel kleuren beschikbaar;
Menig FDM’s (Famous Dutch Mom’s) gingen je al voor: Marly van der Velden, Maria Tailor, Bobbi Eden.

Stroller: Stokke Trailz verkrijgbaar via www.stokke.nl
Shoes: Tommy Hilfiger by van den Assem schoenen via www.assem.nl

Stokke Trailz

Stokke Trailz

Stokke Trailz