Ik ga op reis en ik neem alles mee

Ik ga op reis en ik neem mee…nou gewoon, alles. Ook al weet je dit al lang van te voren en is het een mega cliché, maar toch, wat heb je ineens veel spullen met een baby!

Stel je niet aan

En vroeger (in het prebabyaanse tijdperk) dacht ik nog dat iedereen zich aanstelde, want zo’n ramp kan het toch niet zijn als je niet precies die ene knuffel of dat ene duplo beestje bij je hebt.

Blije baby, blije jij

Oh dear, was I wrong. Nu snap ik dat je alles in je mogelijke macht doet om ervoor te zorgen dat je baby zich fijn voelt (en jij je dus ook fijn voelt). En als jouw baby nu heel blij wordt van dat ene duplo tijgertje dan gaat die dus mee in de koffer.

TellSell

Mijn baby wordt blij van heel veel dingen. Dus je kan je voorstellen hoe mijn koffer eruit ziet voor een paar nachten weg met het gezin. Tijdens het pakken fantaseerde ik ineens over iets van TellSell dat ik ook altijd belachelijk maakte: zo’n vacuüm zak-kleinmaak-apparaat waarmee je je hele kledingkast tot de grootte van een suikerklontje kan vacuümiseren.
Al brak zijnde en pizza als ontbijt etende op de bank mompelde ik dan het een en ander naar de tv in de trant van ‘je kan toch gewoon je kleren opvouwen’ en ‘jemig wie kóópt er dit soort dingen’.

Leer alles over de 10 sprongetjes van jouw baby

Download nu

Het licht gezien

Nu begrijp ik het dus. Allemaal. Dat je alles mee wilt nemen en dat je dingen van TellSell wil kopen en hierbij dus mijn nederige excuses aan al die aanstellers die zich misschien toch niet helemaal aanstelden.

“Slurp!”

In elk geval; nu baby nummer twee over een klein half jaartje wordt verwacht, denk ik dat ik straks eens ga kijken of “The Vacuümiser” nog bestaat (zo heet het niet echt denk ik. Maar best wel gemiste kans al zeg ik het zelf). En als ik dan op reis ga neem ik gewoon alles mee. Mijn hele huis “slurp!” ter grootte van een doosje suikerklontjes. En dan heb ik nog precies genoeg ruimte om een paar van die vieze ontbijtpizza’s mee te nemen.

Deel dit artikel