Hello Miss Chaos

Hello Miss Chaos

Normaliter ben ik altijd super georganiseerd en gestructureerd, they call me Miss In Control no. 1, maar sinds mijn zwangerschap doe ik die naam niet echt meer eer aan… Ik ben chaotisch, vergeet dingen, spring van de hak op de tak, ga van hot naar her en weet niet meer waarvoor ik ook al weer kwam. Ik mag mezelf dus nu Miss Chaos noemen, and i hate it!

Toppunt was vorige week toen ik mijn iPhone kwijt was, paniek!

Ik heb wat boodschappen gedaan in het centrum en ga op de terugweg even langs m’n vriend op kantoor om wat af te geven. Als ik thuis kom en de voordeur binnen loop met al m’n tasjes realiseer ik dat ik mijn telefoon ben vergeten. Vastberaden loop ik terug naar de auto, want ik weet zeker dat hij daar nog ligt. Ik heb immers mijn vriend geappt dat ik even langs kwam waaien (jawel, terwijl ik stil stond voor het rode stoplicht, don’t worry ;-)). Ik weet zelfs de exacte locatie waar de telefoon ligt: in het tussenstuk. Als ik in de auto ben zie ik hem nergens, nergens! Ik begin lichtelijk in paniek te raken en vind het vreselijk dat ik niet meer op mijn eigen geheugen kan vertrouwen. Ik weet toch altijd precies waar ik alles heb gelaten en voor het laatst heb gebruikt?! HELP!

Ik besluit om te blijven nadenken en niet als een kip zonder kop rond te gaan lopen. In een helder moment bedenk ik me dat ik Find My iPhone op mijn iPad heb staan. Nu maar hopen dat ik dat ooit gesynchroniseerd heb. En ja hoor, het werkt! Binnen 1 minuut geeft de iPad aan dat de telefoon op kantoor bij m’n vriend moet liggen. Ik bedenk hoe ik hem kan bereiken… FaceTime op m’n iPad! Ik bid dat hij opneemt, want hij haat FaceTime. Yes, ik krijg contact. Ik vraag hem buiten te kijken op straat, maar hij vindt niks. Ineens bedenk ik me dat ik iets in de container heb gegooid die buiten stond en ik vraag hem daarin te kijken. Ook niks. Dat kan niet! De iPad zegt dat hij daar moet zijn!

Ik spring met iPad in de auto en race er naar toe. Bij aankomst zie ik het beeld ineens verschuiven. Shit, ik moet hier toch geen held gaan uithangen en de dief van mijn telefoon in z’n kraag vatten? Ik speel het scenario al af in mijn hoofd. Gelukkig, hij komt weer terug op de goede locatie. Het was een synchroniseer momentje. Ik ren naar de container, graai wat en verschuif wat en ja hoor… Daar is ie! Mijn lieve iPhone, afgedankt in een container. Ik zeg sorry tegen haar en loop als een blij ei naar binnen om het blijde nieuws aan vriendlief te vertellen. My god, wat een opluchting. Ik kan niet wachten tot Miss In Control weer terug is!