het feest van nijntje, XL-editie

het feest van nijntje, XL-editie

Een prachtig groot prentenboek met pagina’s die makkelijk omslaan. Deze extra grote editie beschrijft de verjaardag van nijntje. Juist omdat de onderdelen van deze verjaardag van nijntje zo herkenbaar zijn zal ieder kind zich er mee kunnen identificeren.

Nijn krijgt cadeautjes, haar vriendinnetjes en opa en oma komen op bezoek en er wordt lekker gegeten. Juist omdat dit verhaal zo herkenbaar is, is dit boek erg leuk om voor te lezen aan je uk voordat hij / zij jarig is. Een verjaardag is een heel groot evenement, een grote levensgebeurtenis voor een kind. En hoe gek het ook klinkt, ook zo’n mooie positieve gebeurtenis betekent veel stress voor je uk. Door je kleine goed voor te bereiden op de verjaardag en alles wat hem / haar te wachten staat, maak je het een stuk makkelijker. Dit boek feest met nijntje, zal zeker helpen bij en goede, maar vooral ook leuke, voorbereiding.

Aanrader: Houdt jouw kindje van kleuren en creatief bezig zijn? In dit speciale kleur met nijntje feestboek maakt je uk met zijn mooiste kleurtalenten een echt boek over alles wat belangrijk is en met een verjaardag te maken heeft.