Oei, ik groei! in de Media

Van TV-optredens tot radio- en kranteninterviews, er wordt veel aandacht besteedt aan Oei, ik groei! in de media. Daar zijn we natuurlijk erg trots op! Hier zie je een overzicht van de laatste interviews en persuitspraken. Klik op het logo om de fragmenten te zien en/of luisteren of om de artikelen te lezen!

Oei, ik groei! in de Media

Humberto Tan:
“Het boek is al decenia lang verplichtte kost voor jonge ouders.”

Oei, ik groei! in de Media

Wilfred Genee:
“Welke ouder heeft het niet in handen gehad?”

Oei, ik groei! in de Media

“Was hij even niet lekker, hangerig en/of huilerig, dan kon ik donder op zeggen dat het een ‘sprongetje’ betrof en hij daarna weer nieuwe ‘vaardigheden’ bezat.” 


Oei, ik groei! in de Media

“Oei, ik groei! is met recht een fenomeen te noemen.”

Oei, ik groei! in de Media

“Het heeft mij aardig geholpen door sprongetjes heen, dat ik dacht: “Goh wat is hier in vredesnaam aan de hand!”

Oei, ik groei! in de Media

“Je hebt er altijd wat aan!”


“Er staan echt

veel handige tips in!”

~ Serena Verbon // Beautylab

Oei, ik groei! in de Media
Foto: Beautylab.nl

Oei, ik groei! & BN’ers en BB’ers

Er wordt niet alleen in de media over Oei, ik groei! gesproken, maar ook op Social Media! Dit hebben onze BN’ers (Bekende Nederlanders)  en BB’ers (Bekende Belgen) over Oei, ik groei! te zeggen (met hele mooie foto’s!)!