Oei, ik groei! in de Media

Van TV-optredens tot radio- en kranteninterviews, er wordt veel aandacht besteedt aan Oei, ik groei! in de media. Daar zijn we natuurlijk erg trots op! Hier zie je een overzicht van de laatste interviews en persuitspraken. Klik op het logo om de fragmenten te zien en/of luisteren of om de artikelen te lezen!

Oei, ik groei! in de Media
Oei, ik groei! in de Media
Oei, ik groei! in de Media
Oei, ik groei! in de Media
Oei, ik groei! in de Media
Oei, ik groei! in de Media
Oei, ik groei! in de Media
Oei, ik groei! in de Media
Oei, ik groei! in de Media
Oei, ik groei! in de Media
Oei, ik groei! in de Media
Oei, ik groei! in de Media
Oei, ik groei! in de Media
Oei, ik groei! in de Media
Oei, ik groei! in de Media
Oei, ik groei! in de Media
Oei, ik groei! in de Media
Oei, ik groei! in de Media
Oei, ik groei! in de Media
Oei, ik groei! in de Media
Oei, ik groei! in de Media

“Er staan echt

veel handige tips in!”

~ Serena Verbon // Beautylab

Oei, ik groei! in de Media
Foto: Beautylab.nl

Oei, ik groei! & BN’ers en BB’ers

Er wordt niet alleen in de media over Oei, ik groei! gesproken, maar ook op Social Media! Dit hebben onze BN’ers (Bekende Nederlanders)  en BB’ers (Bekende Belgen) over Oei, ik groei! te zeggen (met hele mooie foto’s!)!