Jarig bij nijntje!

Jarig bij nijntje!

Als je als Oei je 20e verjaardagsfeestje gaat vieren dan doe je dat natuurlijk bij… nijntje! Nu mocht het toeval zo zijn dat nijntje dit weekend in haar musical optrad in Nieuwegein.

Gewapend met taart en kids en een bonkend hart van spanning namen we plaats in de zaal. Op een verjaardagsfeestje behoor je een beetje zenuwachtig te zijn, en dat waren de kinderen in de zaal zeker. Het is echt prachtig om te zien hoe kinderen helemaal op kunnen gaan in een verhaal als een van hun sterren tot leven komt. De musical speelt hier ook goed op in. Geen eenwegs-verkeer zoals bij musicals voor volwassenen, maar een interactieve musical waarbij de kinderen antwoord moeten geven, een beer onder hun stoel moeten zoeken en zelfs mee mogen zingen en dansen. Een uur vliegt voorbij, dat kunnen we je verzekeren!

Toeval bestaat niet zeggen ze wel eens. En mocht het ‘toeval’ bij ons nu toch zo zijn dat nijntje haar verjaardag ook vierde! Dat werd dus een echt Oei, ik groei! –nijntje feestje. Na de voorstelling hebben we samen met nijntje een heerlijke taart gegeten en heeft nijntje ons verteld dat zij ook graag een worteltje met limonade op haar verjaardag wil eten. Zo gezegd zo gedaan. Met een wortel en een glas limonade in de hand hebben we geproost: Gefeliciteerd nijntje! Gefeliciteerd Oei, ik groei!

Psstt… wil jij ook een leuk verjaardagsfeestje vieren of ‘gewoon’ lekker iets leuks doen met je gezin? Deze musical is echt een aanrader!