Je baby ergonomisch dragen met ByKay

Je baby ergonomisch dragen met ByKay

In het dierenrijk heb je drie soorten moeders met hun kroost:

  • je hebt de verstoppers, deze worden vaak doof en blind geboren zoals de konijntjes
  • daarnaast heb je de nestvlieders (vluchters), deze kunnen gelijk vanaf de geboorte staan, lopen en (weg)rennen, zoals hertjes en paarden
  • tenslotte zijn er de dragers. Deze worden totdat ze op eigen benen kunnen staan gedragen, zoals apen, koala’s en kangoeroes.

Je baby ergonomisch dragen met ByKay

Wij mensen zijn zoals de laatste groep. Het dragen van je kindje is dus natuurlijk gedrag! Een kind voelt zich het dichtst bij mama geborgen, veilig en prettig. In het dagelijks leven en zeker vandaag de dag is het dragen van je kind niet altijd even ‘handig’. Beide handen vrij hebben is nu toch mogelijk: met een draagzak!  Zaken zoals boodschappen doen worden met een draagzak echt een stuk eenvoudiger. Gebruik dan wel een ergonomische draagzak, die zowel voor je kleintje als jijzelf erg comfortabel zit.

De ByKay 4 Way Click Carrier is een ergonomische draagzak die ervoor zorgt dat je kleintje de natuurlijke bolling in de rug kan maken (en heeft daarom geen gewatteerd rugpand). Deze drager heeft prettig zittende schouderbanden die zeer gemakkelijk te verstellen zijn. Doordat er extra flapjes bij de beentjes zitten kan je deze goed aanpassen aan de grootte van je kindje. Zo zorg je voor een goede ergonomische knie-tot-knie ondersteuning en is de ergonomische M-houding optimaal.

Deze drager is vanaf maat newborn tot broekmaat 98 (18 kilo) perfect aan te passen. Ook het rugpand is te verstellen, zodat een heel klein kindje tot het nekje ondersteund kan worden, maar (om verstikkingsgevaar te voorkomen) niet verdwijnt in de zak. Het slaapkapje plooit gemakkelijk om het hoofdje en de brede heupband zorgt voor veel draagcomfort. Doordat je de schouderbanden aan twee kanten kan aantrekken, kun je je kleintje snel en gemakkelijk zekeren. Op de rug dragen is daardoor dan ook erg gemakkelijk. (N.B. Dit is pas mogelijk als je kindje zelfstandig tot zit kan komen!) Bij het dragen op de buik kan je de schouderbanden kruisen, ook dat zit stevig en prettig.

Dit is een gemakkelijke, zachte en ergonomische draagzak die superfijn zit! De ByKay is bij meerdere grote babyspeciaalzaken verkrijgbaar.

Ik zeg; Spread the love and carry your baby!

~ Sabine Bruijn-Collignon

Je baby ergonomisch dragen met ByKay