Superleuke Paas-uitjes

Superleuke Paas-uitjes

Superleuke Paas-uitjes

Wil je er met Pasen lekker even een dagje uit? Dan heb je mogelijkheden genoeg. Een aantal leuke tips speciaal voor de Paasdagen.

Tweede Paasdag: Lammetjesdag!
O, wat zijn die lammetjes toch lief en zacht… Op Tweede Paasdag kan je op verschillende plekken lammetjes knuffelen, een onvergetelijk avontuur voor je kleintje! Op meerdere boerderijen in Nederland dartelen ze vrolijk in het rond. Vaak is er ook nog een andere activiteit, zoals een speurtocht, huifkartocht, een Paashaas die nog even langskomt, etc. je kan terecht in onder meer regio Amsterdam, Soest, Kamerik, Montfoort, en Venray.

Artis: van ei tot kuiken
Kinderen vinden de kuikentjes toch wel het allerschattigste van Pasen. Wil je ze ’n het echt’ en van heel dichtbij zien? Ga dan naar Artis. Daar kun je met Pasen in het Broedmachinehuis kuikentjes van heel dichtbij bekijken. De kinderen mogen de kuikentjes zelfs vasthouden. Ook is er een leuke Paasspeurtocht waarbij ze leren welke dieren allemaal eieren leggen. Verder is er ook nog een heus Paasontbijt! Het Paasweekend in Artis is van 14 t/m 17 april. Zie de website van Artis.

Paaseieren zoeken met Natuurmonumenten
Dit paasweekend wordt het eiland De Geitenkamp is de Nieuwkoopse Plassen omgetoverd tot Paaseiland. De Paashaas zal eieren van verschillende vogels verstoppen. Kun jij ze vinden? Kijk op de website van Natuurmonumenten voor meer informatie.

Nog veel meer Paas-uitjes vind je op deze sites: