Het Oei, ik groei! keurmerk x Pampers

Wellicht is het je opgevallen dat in de drogisterijen en supermarkten ons keurmerk staat gegeven op de luierbroekjes van Pampers.

We vertellen je graag waarom Oei, ik groei! erkenning geeft aan de luierbroekjes van Pampers.

Het Oei, ik groei! keurmerk is te herkennen aan:

Leer alles over de mentale ontwikkeling van jouw baby

Download nu

Pampers luierbroekjes

Naast de mentale ontwikkeling gaat je baby ook door een motorische ontwikkeling. Tijdens sprong 6 en 7 zul je merken dat je baby een stuk beweeglijker wordt, hij ontwikkelt zijn motorische vaardigheden. Nu je baby zo beweeglijk wordt, zal het verschonen een steeds grotere uitdaging worden ;). De luierbroekjes zijn gemakkelijk uit en aan te doen, wat het verschonen een stuk eenvoudiger maakt. De luierbroekjes bewegen mee met de bewegingen van je baby, waardoor hij vrij kan bewegen en zo zijn motorische ontwikkeling gestimuleerd wordt

Doordat je baby een stuk beweeglijker wordt tijdens deze sprongen, kan het voorkomen dat de luier gaat lekken als deze niet goed aangesloten zit. De luierbroekjes van Pampers hebben dubbele beschermrandjes zodat lekken rond de beentjes voorkomen wordt. 

YouTube video

De motorische ontwikkeling ‘s nachts

Grote ontwikkeling vindt plaats tijdens de slaap van je baby. Wist je dat de omvang van het buikje verandert tijdens de nacht? Door de 360° pasvorm, passen de luierbroekjes zich aan op het buikje van je baby en zo sluit het mooi aan. Dit voorkomt lekken overdag en ‘s nachts tijdens zijn nachtelijke avonturen.

Met de 360° pasvorm van de luierbroekjes beweegt de luier met het buikje van je baby mee, sluit het mooi aan en helpt ‘s nachts lekken te voorkomen. Goede comfort en bescherming door de Pampers luierbroekjes zorgt voor een goede ontwikkeling, dit omdat je babytje ongestoord kan slapen en zich volop kan ontwikkelen

Wat is het verschil tussen de luierbroekjes van Pampers?

Baby-Dry Pants

De Baby-Dry luierbroekjes zorgen ervoor dat je je baby makkelijk kunt verschonen tijdens deze extra bewegelijke periode. De dubbele beschermrandjes zorgen ervoor dat je baby niet zal gaan lekken tijdens zijn ontdekkingstocht. 

Premium Protection Pants

De Premium Protection Pants staan voor comfort en bescherming. Door het gebruik van de zachtste materialen van Pampers laten ze lucht binnen het broekje circuleren voor een droge huid die kan ademen en zorgt voor meer bescherming van het huidje van je baby, zo wordt de huid van je baby extra beschermt tegen schuren en luieruitslag. 

Harmonie Pants

De Harmonie Pants van Pampers zijn gemaakt met natuurlijke materialen die de huid van jouw baby beschermen en zorgen voor de beste comfort met 100% droogheid van Pampers 

Baby-Dry Night Pants

Naast de gewone Baby-Dry Pants bieden de Baby-Dry Night Pants van Pampers extra bescherming door de hele nacht en zorgen voor droge en zorgeloze nachten voor jou en je baby.

Welk luierbroekje is het meest geschikt voor mijn baby?

Benieuwd naar meer informatie over de Pampers luierbroekjes? Neem dan een kijkje op Pampers.nl.   

Deel dit artikel