Leer je baby kennen en begrijpen met de Oei, ik groei! Online Guide

Leer je baby kennen en begrijpen met de Oei, ik groei! Online Guide

Met de Oei, ik groei! Online Guide krijg je een unieke kijk in de belevingswereld van je baby. De guide biedt informatie per sprong en vertelt welke vaardigheden je als ouder in kan zetten om je baby te ondersteunen bij de sprong die hij maakt. Daarnaast is er een handig overzicht van wanneer je baby in welke sprong zit en hoelang deze duurt. Bij iedere sprong is een filmpje waarin de sprong-kenmerken te zien zijn.

Costes heeft nu net sprong twee doorgemaakt en ik vind de beschrijving in de Guide heel herkenbaar. Ook het filmpje waarin een baby te zien is sluit erg goed aan bij de gemaakte sprong. Bij iedere sprong staan spelletjes die je met je baby kunt doen om de ontwikkeling te stimuleren. Deze spelletjes vind ik heel bruikbaar. Ik was ook op zoek naar ontwikkelingsgerichte spelletjes die ik met Costes kan doen, omdat ik haar graag zo goed mogelijk wil ondersteunen bij de sprongen en haar nieuwe vaardigheden wil leren. Hierin is de Guide onderscheidend van de Oei, ik groei! App en het Oei, ik groei! Boek.

Waarom is de Oei, ik groei! Guide een aanwinst voor jou en je baby? Ik kan me voorstellen dat als je het boek en de app al hebt je je afvraagt waarom je ook nog de guide aan zal schaffen. De Guide biedt naast de app en het boek echte voorbeelden, zoals de filmpjes. De filmpjes zijn kort en gemakkelijk toe te passen. Zo ook de spelletjes, er worden veel weergegeven dus je kunt zelf kijken welk spelletje bij jouw baby past en welk spelletje je baby het leukste vindt. De spelletjes zijn onderverdeeld in de zogenoemde drie S’en: spelletjes, situaties en speeltjes.

Er is natuurlijk nog veel meer te ontdekken in de Oei, ik groei! Online Guide, maar ik wil niet alles verklappen 😉 Ben je nieuwsgierig geworden? Je kunt de Guide nu voor €14,95 (in plaats van €29,95) bestellen. Ga dan naar deze link.

Veel leer- en speelplezier met je kleine!