Lots of love for Love 2 BeMama van Linda Bosscher!

Love2BeMama

Misschien ken je haar al lang, maar zo niet: Linda Bosscher van haar (blog)site Love2BeMama is iemand om in de gaten te houden. Positief bedoeld dan! Deze topper onder de bloggende moeders deelt niet alleen haar eigen ervaringen en tips, maar geeft ook andere moeders (en vaders!) alle ruimte voor praktische adviezen of mooie, soms moeilijke of ontroerende ervaringen als jonge ouder (to be). Wij belonen haar alvast met het Moms Heart it-keurmerk! 

Auteur Linda (32), moeder van een zoon (8) en twee dochters (6 en 4 jaar), heeft het goed voor elkaar. Ze heeft zelf een superleuke onderneming opgezet met Love2BeMama en heeft zoals ze zelf zegt ‘het beste van twee werelden: mijn gezin én mijn eigen bedrijf.’ De reden is helder: “Als ik oud ben, wil ik kunnen zeggen: ik heb gedaan wat ik écht leuk vind.” Dat ze daar keihard aan heeft gewerkt en nog, dat levert thuis geen problemen op, integendeel. “Doordat ik voor mijzelf werk heb ik veel tijd voor de kinderen.”

1 + 1 = eh….

Linda heeft, vlak nadat ze moeder werd van haar eerste kindje, ook haar eigen bedrijfje ‘ter wereld gebracht’. Dat doet ze geheel vanuit haar eigen visie. Linda’s ‘wens voor de wereld’ stroomt eigenlijk door al haar blogs heen: Meer liefde! Geef liefde en ontvang liefde terug. Geef complimenten en je ontvangt complimenten terug. Denk positief! En dat in haar ogen de som van 1+1 als uitkomst 3 heeft (of nog veel meer zelfs!), mag duidelijk zijn. Ze geeft ruim twintig andere bloggende ouders die vanuit die positieve visie naar de wereld, ouderschap, kinderen en opvoeden kijken, alle ruimte op haar site. Met succes!

Lekker rondstruinen

Naast alle blogs vind je ook nog van allerlei boeiende tips en wetenswaardigheden. Zoals je zelf kan zien op Love2BeMama, kan je hier gewoon lekker rondstruinen en kijken wat voor jou interessant is. En er is veel, heel veel te vinden. Eigenlijk een soort ‘digitale bibliotheek’ voor vaders en moeders vanaf de zwangerschap tot en met eigenlijk de gehele opvoeding. Denk aan iets praktisch als ‘de do’s en dons ’t van AliExpress’ tot aan de maar al te herkenbare ’10 momenten waarop een moeder een beetje doodgaat van binnen’.

‘Zeg later niet: ‘Had ik maar…’

Niet alleen de site blijft zich uitbreiden en ontwikkelen, ook Linda zélf blijft niet ‘hangen’. Zo stort ze zich nu ook op haar eigen YouTube-kanaal. “Ik heb al zo veel bereikt, maar ik wil door blijven groeien en ontwikkelen.” Datzelfde gunt ze anderen net zo goed. Haar advies daarbij: “Kijk naar jezelf en doe wat voor jou goed voelt. Kijk niet te veel naar anderen en laat je leven niet beïnvloeden door wat een ander wel of niet heeft. Kijk naar wat jij hebt. Voel je je daar niet goed bij? Zorg er dan voor dat je eraan gaat werken dat je je er wel goed bij gaat voelen. Leef je droom! Zeg later niet: ‘Had ik maar… Doe het nu!”