Met meester Bert op ontdekkingstocht door je tuin

Met meester Bert op ontdekkingstocht door je tuin

Laatst stond er iets in de krant waar ik behoorlijk van schrok… Een op de tien kinderen denkt dat melk in de fabriek wordt gemaakt en weet niet dat de melk die ze iedere dag drinken uit de koe komt!

Het mag duidelijk zijn dat we het contact met de natuur nu wel heel erg zijn verloren. Niet dat we vinden dat iedereen verplicht groene handjes moet hebben, maar een beetje affiniteit met de schaarse natuur om ons heen kan geen kwaad. Dit boek is een must have en vooral must do voor je oudere kinderen!

Over met Meester Bert op ontdekkingstocht door je tuin

Met onze drukke levens is er steeds minder plaats en tijd om de natuur dicht bij huis te ontdekken, terwijl dit zo belangrijk is voor de ontwikkeling van het kind. Met meester Bert op ontdekkingstocht door je tuin is een eigentijds doeboek, waarin Bert op enthousiaste wijze kinderen zijn kennis over de natuur en hun eigen tuin wil bijbrengen. Het boek volgt de twaalf maanden van het jaar en staat vol wetenswaardigheden, opdrachten en tips. Zo gaan ze op zoek naar vogels, maken ze een eigen nestkastje en leren ze het aanleggen van een heuse moestuin.

Met meester Bert op ontdekkingstocht door je tuin
Kosmos Uitgevers
ISBN: 9789021547589