Najell Omni babydrager: de enige voor alle stadia van Oei-hij-groeit!

Najell Omni babydrager: de enige voor alle stadia van Oei-hij-groeit!

Een babydrager is natuurlijk ideaal als je je baby bij je wilt dragen en toch je handen vrij wilt hebben. Maar welke is nou het fijnste voor je baby, maar ook voor jou? Wij testten deze keer de Najell Omni babydrager. En we zijn er superblij mee!

To babydrager or not to babydrager?

Niets voelt vertrouwder voor je kindje dan om lekker dicht bij jou te zijn. Je baby herkent je hartslag, je ademhaling, jouw manier van bewegen. Hij voelt zich veilig en lekker warm bij jou. Bovendien worden huilbaby’s vaak stiller als ze dicht bij je zijn. Des te meer reden om te investeren in een kwalitatief goede en mooie babydrager.

Voor je baby:

Met een goede babydrager kan je je baby ook naar je toedragen (als je uk jong is, wil gaan slapen, huilerig is, getroost wil worden of gewoon even rust nodig heeft). En als je hem van je af draagt (met zijn rug naar je toe), kan hij juist de wereld om hem heen bekijken terwijl hij zich helemaal veilig voelt bij papa of mama. Met de babydrager van Najell Omni heb je beide mogelijkheden. Daardoor gaat hij vanzelfsprekend ook langer mee dan andere dragers, want je zult merken: hoe ouder je uk, hoe meer hij de wereld wil bekijken  en ontdekken.

Voor jou:

Superleuk dat je uk de wereld wil verkennen vanaf jouw buik, maar… laten we eerlijk zijn: na een paar maanden wordt het best zwaar. Daarom is het heel erg belangrijk om heel goed te kijken naar de manier waarop een babydrager het gewicht van de baby ‘verdeelt’ over jouw rug en schouders. De Najell Omni heeft een bijzonder ergonomische zitpositie en verdeelt het gewicht perfect doordat de schouder- en heupbanden breed en gevoerd zijn.

Voor allebei:

Een goede gewichtsverdeling  is niet alleen fijn voor jou, maar ook voor je uk: jij het dragen langer volhouden en daar geniet je baby weer van. En, ook niet onbelangrijk: de Najell Omni kan je eenvoudig zelf omdoen door de magnetische gespen (dit is niet vanzelfsprekend, want sommige buikdragers zijn echt ongelooflijk lastig om zonder hulp om te doen!).

Als je baby Oei-hij-groeit

We hebben het zo makkelijk over ‘een baby’, maar laten we eerlijk zijn: er is een enorm verschil tussen de behoeftes van een pasgeborene die nog totaal geen kracht in zijn lijfje heeft en ontzettend goed ondersteund moet worden, en een baby die al kruipt of zelfs zijn eerste stapjes zet.

Veel babydragers letten alleen op het gewicht, maar dan doe je de motorische ontwikkeling van een baby echt tekort. De Najell Omni babydrager houdt goed rekening met de verschillende ontwikkelingsstadia. Daarom draag je met deze babydrager je baby ook in de zogenaamde ‘kikkerpositie’: deze positie is goed voor de heupjes en ondersteunt het lichaam op de juiste manier. Het rugpand stel je zo in dat het hoofdje perfect ondersteund wordt. En omdat het hoofdje in verhouding veel en veel groter is dan ons hoofd, is dit ongelooflijk belangrijk.

Vanaf een maand of zes, of beter gezegd: wanneer je uk goed zelfstandig rechtop kan zitten, kan je je baby zo dragen dat hij of naar jou, of naar de buitenwereld kijkt. Vanaf nu kan je de speciale heupsteun gebruiken en verwissel je twee ritsen. Je draagt je baby dus niet meer in de kikkerhouding die in het begin zo goed voor hem was, maar op de manier waarop zijn lijfje nu de juist ondersteuning krijgt. Het gewicht (dat is inmiddels behoorlijk wat!) wordt nu verdeeld over je schouders en heupen, waardoor je je baby lekkerder en makkelijker draagt. Als je kleintje eigenlijk geen echt kleintje meer is, maar al een echter dreumes van één, dan kan je hem ook op je rug dragen zelfs tot een jaar of drie! (15 kg). Dit maakt het, met opnieuw wat extra kilo’s erbij, wéér een stuk makkelijker.

Kortom: een perfecte oplossing voor alle stadia van je baby tot en met de dreumestijd! En… je hoeft er maar één keer eentje aan te schaffen, dus uiteindelijk ben je financieel ook voordeliger uit.

Najell Omni babydrager: de enige voor alle stadia van Oei-hij-groeit!

 

Najell Omni babydrager: de enige voor alle stadia van Oei-hij-groeit!

Najell Omni babydrager: de enige voor alle stadia van Oei-hij-groeit!

Najell Omni babydrager: de enige voor alle stadia van Oei-hij-groeit!