nijntje Beweegdiploma

nijntje Beweegdiploma

Het nijntje Beweegdiploma is een serie beweeglessen waarin je kind wekelijks speelplezier heeft en op hetzelfde moment alle essentiële basisvormen van bewegen leert. Kortom, het is plezier gecombineerd met een flinke dosis gezonde ontwikkeling!

Bewegen met plezier

In de lessen van het nijntje Beweegdiploma kunnen peuters en kleuters naar hartenlust balanceren, rollen, duikelen, huppelen, klauteren, springen, steunen, zwaaien, mikken, hooghouden, vangen, gooien en schoppen. Alle basisonderdelen van bewegen komen aan bod via leuke oefeningen en spelletjes. Zo leert jouw kind op een verantwoorde manier bewegen met veel variatie! Dit is essentieel om fijn te kunnen bewegen en sporten. Ook leren ze sociale vaardigheden als samen spelen, op je beurt wachten en goed met elkaar omgaan. En wist je dat goed en gevarieerd bewegen het belangrijkste hulpmiddel is bij de ontwikkeling van hun hersenen?

Meedoen

Het nijntje Beweegdiploma bestaat uit 15 – 20 lessen voor kinderen van 2 t/m 5 jaar. Het programma is zorgvuldig samengesteld door de Gymnastiek Unie en wordt alleen gegeven door speciaal opgeleide trainers. Na het doorlopen van de lessen ontvangt jouw kind het nijntje Beweegdiploma. Daarop staat waar je zoon of dochter allemaal mee heeft geoefend. Een diploma om trots op te zijn en wat jouw kind een leven lang voordelen geeft in sport, op school, met vriendjes en thuis!

Op meer dan 300 locaties kan jouw kind aan de slag. Kijk of dit bij jou in de buurt ook kan.