nijntje de film DVD en VOD

nijntje de film dvd

nijntje de film is een animatiefilm naar de wereldberoemde boeken van Dick Bruna. Bijna 60 jaar na de allereerste tekening is nijntjes allereerste lange film verkrijgbaar op DVD en VOD.

nijntje de film is geschikt voor de allerkleinste; de eenvoudige vormgeving en wereld die bestaat uit primaire kleuren past compleet in hun belevingswereld. nijntje bezoekt met haar vriendjes nina, knorretje en snuffie de dierentuin waar ze samen op een spannende en vrolijke speurtocht gaan. Ze moeten één voor één de vijf raadsels oplossen die vader en moeder pluis hen geven. Onderweg komen nijntje en haar vriendjes allerlei dieren tegen en beleven ze met elkaar de leukste avonturen. nijntje vraagt de allerkleinste geregeld om mee te helpen bij de speurtocht. Zo wordt de film een interactieve ervaring en wordt de aandachtsspanne van de jonge kinderen verlengd. nijntje de film is een echte familiefilm: niet alleen de allerkleinsten, maar ook ouders en grootouders zullen de film samen met hun (klein)kind met plezier kijken, mede door de vrolijke liedjes.

Met de stemmen van: Barry Atsma (vader pluis), Eva Poppink (nijntje), Hanna Verboom (nina), Huub van der Lubbe (dierenoppasser), Isa Hoes (moeder pluis) en Marc-Marie Huijbregts (knorretje).

Bestel hier in: de wikel van nijntje