Nijntje en Snuffie

Nijntje en Snuffie

De wereld van nijntje en haar vriendjes komt echt tot leven met de nieuwe, unieke 3D serie. Je stapt zomaar binnen in het huis van nijntje en vader en moeder pluis. Of je gaat feest vieren met taart en limonade bij tante trijn en de vriendinnen aagje, nina en willemijn. Als je met nijntje op stap gaat in gezelschap van boris en barbara maak je uiteraard heel veel avonturen mee.

Betje big en haar nichtje knorretje zorgen voor veel gezelligheid. Nijntje en haar vriendjes spelen graag met snuffie, het leuke, speelse hondje dat graag avontuurlijke dingen onderneemt. En natuurlijk is er, net als in de boekjes van Dick Bruna, voldoende ruimte om ook je eigen fantasie de vrije loop te laten. Veel kijkplezier!

Deze DVD bevat de volgende 15 afleveringen: – een hok voor snuffie – waar is snuffie? – nijntje en de seizoenen – nijntje bakt een taart – nijntje heeft een verrassing – nijntje zoekt de schaduw op – nijntjes bloempot – nijntje strandpicknick – boris ruimt op – nijntje wil vliegen – nijntje beer is ziek – nijntje speelt met bal – nijntje heeft pech – een appeltaart voor nijntje – nijntje en het soeporkest.