nijntje.nl onder de loep

nijntje.nl onder de loep

En de Media Ukkie Award gaat naar…. nijntje.nl! “Ooit begonnen als prentenboekje van Dick Bruna heeft nijntje, het kleine lieve konijntje de wereld en de media veroverd. Ook de multimediale nijntje is een publieksfavoriet gebleven.”, zegt de jury hierover. Dit award kwam bovenop de eerdere nominatie van nijntje.nl voor de Gouden @penstaart.

Nijntje.nl is een leuke en vooral veilige omgeving waar je met veel plezier je kindje kennis kan laten maken met online activiteiten. Nijntje loopt met je mee op de website waar je allemaal leuke dingen kan doen. Je kan bijvoorbeeld samen met je kindje muziek maken, kleuren, spelletjes doen, filmpjes kijken en luisteren naar verhaaltjes.

En dat is niet alles. Want digitale nijntje pret vind je tegenwoordig op meerdere plekken. Van Facebook tot Youtube tot apps…

volg nijntje via Facebook

Natuurlijk heeft nijntje ook haar eigen Facebook pagina waar je op de hoogte wordt gehouden van alle activiteiten rondom dit konijntje.

facebook.com/nijntjeNL

YouTube en nijntje

Bekijk de officiële filmpjes van nijntje op haar eigen YouTube kanaal! https://www.youtube.com/nijntje/

Apps van nijntje

Er zijn vier iPad apps van nijntje. Van ‘de tuin van nijntje’ en ‘nijntje vliegt’ zijn er ook apps voor de iPhone. Ieder met een eigen verhaaltje en spelletje. Ze bieden peuters en kleuters verschillende manieren om (samen) te luisteren, kijken, lezen en actief deelnemen.

  • nijntje in de sneeuw
  • nijntje op school
  • de tuin van nijntje
  • nijntje vliegt