nijntje zingt voor sinterklaas

nijntje zingt voor sinterklaas

Sinterklaas kapoentje, dít wil je in je schoentje!

Nijntje zingt voor Sinterklaas is het nieuwe en leuke boekje van onze grote vriendin nijntje en zorgt ervoor dat jij en je kindje de Sinterklaastijd zingend kunnen beleven.

Alle bekende en gezellige sinterklaasliedjes komen voorbij. Van ‘Zie ginds komt de stoomboot’ tot ‘Dag Sinterklaasje’, de leukste liedjes staan er allemaal in! De songteksten staan duidelijk beschreven zodat jij met je uk, met behulp van de prachtige illustraties van Dick Bruna, de liedjes samen kunnen oefenen en uit volle borst kunnen zingen op pakjesavond (en uiteraard ook voordat de Sint de schoentjes gaat vullen).

Tip 1:

Dit boekje is, mede door het formaat, ideaal om als schoencadeautje te geven!

Tip 2:

Omdat dit zo’n geniaal boekje is gaat de verkoop hard… online niet meer te verkrijgen, dus ga snel naar de boekhandel en bemachtig hem daar!

Tip 3:

Vraag je kindje waarom hij of zij denkt dat de tekening bij het liedje hoort. ‘Waarom zie je dit plaatje van nijntje met koekjes hier staan?’ Het antwoord is natuurlijk omdat er een regel is ‘wie de koek krijgt’. Dat lijkt simpel, maar het helpt je peuter om verbanden tussen tekst en beeld te leggen. Juist door de eenvoudige teksten en tekeningen van alle nijntje boeken is dit altijd een leuke en goede oefening met je peuter.

Tip 4:

Zing eens expres iets fout. ‘Zie de maan schijnt door de zon heen’… Je peuter zal er van genieten om jou op een fout te betrappen en het zelf lekker beter te weten!