Nooit meer zonder inkt!

Nooit meer zonder inkt!

Er zijn van die momenten… Je wilt je scheren, zijn de scheermesjes bot. Overal rode bulten als resultaat. Je wilt koffiezetten, is de koffie op. Ochtendhumeur als resultaat. Je wil iets printen en ja hoor: de inkt is weer eens op! Streperig document als resultaat, of nog erger: je geprinte foto heeft een ongevraagd rood filter…

Maar hoera voor deze eeuw: tegenwoordig kan je alles als service op tijd en op jouw gebruik afgestemd gratis thuis laten bezorgen. Voor scheermesjes en koffie bestond deze service al langer, maar nu is deze er ook van HP Instant Ink. Leuk bijkomstigheidje: ’t is nog goedkoper ook.

Nooit meer zonder: hoe fijn is dat?

HP heeft een nieuwe service geïntroduceerd. Het werkt heel simpel. Je gaat naar de website van Instant Ink en meldt je aan. Tijdens het aanmeldproces print je printer een code uit en die voer je in. Vanaf nu wordt voor jou in de gaten gehouden of je nog genoeg inkt hebt. Zo niet, dan krijg je een melding dat nieuwe cartridges naar je op weg zijn. Easy Peasy en superhandig. Je kunt uit drie abonnementen kiezen. Het idee erachter blijft hetzelfde, maar de kosten per geprinte pagina gaan naar beneden hoe groter het abonnement. Overigens: de prijs per pagina ligt met een Instant Ink-abonnement veel lager dan de prijs die je voor losse cartridges betaalt (je bespaart tot 70% op de kosten!). Ook maakt het wat betreft de kosten niet uit of je zwart-wit of in kleur print. Fijn is dat je niet alle abonnementspagina’s van die maand op hoeft te maken. Heb je nog pagina’s over, dan schuiven die gewoon mee naar de volgende maand. En ook voor de maanden waarin je alle verjaardagskaarten en fotoalbums print is een oplossing: voor een laag bedrag koop je gewoon wat meer pagina’s in voor die maand. Mega handig dus. Nooit te veel en nooit te weinig en altijd voor minder geld dan je tot nu toe kwijt was. Je kunt je abonnement ook altijd stoppen dus je zit er niet meteen een jaar aan vast, wat bij veel andere abonnementen wel het geval is.

Dit voordeel ‘hep geen nadeel’

  • Je zit nooooit meer zonder inkt
  • Je bespaart tot wel 70 % op je inkt
  • Je kan alle kleuren van de regenboog blijven printen (dus niet alleen zwart-wit)
  • Geen omkijken meer naar je inkt. Alles wordt voor je geregeld.
  • Je kan de service op elk moment kosteloos opzeggen of aanpassen. Je zit nergens aan vast!

En… je recyclet.

We weten het allemaal: cartridges moet je apart recyclen. Maar geef toe, best een gedoe. Ook dit neemt Instant Ink je uithanden. De prijs van je abonnement is namelijk inclusief bezorgen en recyclen van cartridges. Wel zo Oei, ik groen!

Ontdek hier: welke service past bij jou?