Oei, ik groei! keurmerk

Happy beginnings

Tijdens de zwangerschap komt er nogal wat op je af, zoveel informatie en keuzes ter voorbereiding op jullie nieuwe leven. Iedereen adviseert anders en voor je het weet ben je verstrikt in een wirwar van talloze adviezen en ‘noodzakelijke’ producten. Combineer dit met gierende hormonen, een groeiende nesteldrang en time is running out! Wat zijn nu de juiste keuzes? Welke producten helpen jullie daadwerkelijk bij een goede start? Wat helpt de (door)ontwikkeling en draagt bij aan een veilige omgeving om in (op) te groeien?

Eerste Hulp bij productkeuze

Met de introductie van ons Oei, ik groei! keurmerk willen wij (toekomstige) ouders bij hun beslissingen ondersteunen en deze vooral makkelijker maken. Ons keurmerk biedt Eerste Hulp bij productkeuze doordat kwaliteit zichtbaar wordt. Een duidelijke keuze voor baby’s, ouders en experts in Nederland en België. Niet iedereen krijgt ons keurmerk. ‘We set the bar high’. Merken en bedrijven die kwaliteit waarborgen en baby/ouder-first denken, verdienen onze erkenning en waardering voor hun bewuste producten en onderscheidend vermogen. Het uitgangspunt blijft: de diensten of producten moeten een positieve bijdrage leveren aan ouder en kind.

Smart Partners

Dragers van ons Oei, ik groei! keurmerk, onze Smart Partners genoemd, houden van:

  • Kwalitatieve indicatie
  • (h)Erkenning voor USP
  • Baby/ouder-first denken
  • Groot bereik bij de juiste doelgroep (95% van alle ouders kent Oei, ik groei!)
  • Gerichte online reclame; expert advies
  • Positieve bijdrage aan hun onderscheidend vermogen en imago
  • Dagelijkse stroom (wisselwerking) van feedback en advies
  • Samenwerken om de behoefte en product (met elkaar) te versterken

Onze keurmerk licentie is 1 jaar geldig, gedurende deze periode biedt Oei, ik groei! exclusieve campagnes, sales op maat en een Smart Partner-pagina. Voel je vrij om te informeren naar één van onze smart partners.


Keurmerk aanvragen

Om te onderzoeken of jouw merk of bedrijf in aanmerking komt voor het Oei, ik groei! keurmerk, beginnen we hier.