Oei, ik groei! Online Guide

Oei, ik groei! Online Guide

Helemaal nieuw en dé must-have voor iedere jonge ouder: de Oei, ik groei! Online Guide. Deze bijzondere Online Guide, gebaseerd op de bestseller Oei, ik groei! en veel wetenschappelijk onderzoek, laat ouders de wereld door de ogen van hun baby zien, horen en ervaren. Hier lees je meer over de Oei, ik groei! Online Guide.

Alles is nieuw als je een baby krijgt. Waarom huilt hij? Waarom wil hij niet in de box? Moet ik hem de hele dag bij me dragen of verwen ik hem dan teveel? Hoe jonger je baby, hoe moeilijker de wereld van je baby te begrijpen is. Dat is logisch, want zijn beleving staat verder van je af.

Begrijp je baby

Met de Oei, ik groei! Online Guide ervaar je de wereld door de ogen van je baby. Door de ruim honderd animaties leer je onder andere waarom een baby op een bepaald moment in zijn mentale ontwikkeling iets interessant vindt en wat hem prikkelt. En hoe beter jij je baby begrijpt, hoe meer hij van het leven leert. Zo help je je baby ‘eruit te halen’ wat er in zit.

De Oei, ik groei! Online Guide bevat ook video’s met klassieke kinderliedjes als ‘Ik zag twee beren broodjes smeren’ en ‘Klap eens in je handjes’. Aan het eind van iedere sprong kun je een test maken. Je beantwoordt vragen die specifiek over dat gedeelte in de mentale ontwikkeling van je kind gaan.

Prijs

De Online Guide duurt twintig maanden, tot een kind de tien sprongen in zijn mentale ontwikkeling genomen heeft. De Oei, ik groei! Online Guide is nu compleet vernieuwd en te koop voor een scherpe prijs van € 29,95.

Bestel nu!