Oei, wij groeien! Negen maanden dagboek

Oei, wij groeien! Negen maanden dagboek
Informatie:
  • Xaviera Plas
  • Kosmos Uitgevers
  • Druk: 2
  • ISBN10: 9021562413
  • ISBN13: 9789021562414
  • Taal: Nederlands
Nu bestellen

 

Negen maanden leren jij en je baby elkaar kennen. Hoe dat gaat leg je vast in dit negen maanden dagboek. Creëer je eigen herinnering met Oei, wij groeien!

Creatie van de maand

Oei, wij groeien! Negen maanden dagboek

Iedere maand maak jij een ‘creatie van de maand’ die laat zien hoe deze maand was. Plak hier krantenkoppen die je uk als hij groot is laten zien wat er toen (nu dus) in het nieuws was, en denk ook aan kassabonnetjes van de babyaankopen, stukjes van het behang dat je overweegt voor de babykamer, tekeningen en briefjes die je kreeg, entreebewijzen babybeurs, etc., etc. Hoe creatiever en gekker, hoe leuker!

Echo’s en meer

Oei, wij groeien! Negen maanden dagboek

Ruimtes om je mooiste herinneringen in beeld vast te leggen. Een leuke pool om een mini-weddenschap aan te gaan met je vrienden over het geslacht en nog mega veel andere hele leuke en verassende dingen…

Negen maanden make-over

Oei, wij groeien! Negen maanden dagboek

Alle verbouwings-, opknap- en freubel- babykamerplannen leg je vast in de ‘ervoor & erna” metamorfose. Ook vind je in dit negen maanden make-over gedeelte ruimtes om jouw metamorfoses vast te leggen ; -)

Humeurenschema

Oei, wij groeien! Negen maanden dagboek

Dit boek is zo gemaakt dat je het later perfect kunt geven aan je, tegen die tijd, grote kind. Kortom: niet al te veel details over de minder charmante zaken waar je kind gewoon niks over wil horen (geloof ons, kinderen hebben geen behoefte aan de te intieme details van ‘down under’). Natuurlijk is er wel ruimte om met een grap aan te geven dat niet alles even makkelijk was. Zo ook jouw eigen buien… Omdat je uk de tien sprongen maakt volgens het welbekende Oei, ik groei! humeuren-schema, hebben we er ook een voor jou gemaakt waarbij je zelf aangeeft of je een zonnetjesweek of een regenwolkweek had…

Van belangrijke momenten tot wekelijkse

Oei, wij groeien! Negen maanden dagboek

Je hebt genoeg ruimte om alles op te schrijven en om er van alles in te plakken. Van de belangrijke momenten zoals ‘de ontdekking van jou’ die over het doen van de zwangerschapstest gaat, tot het bijhouden van de ‘reguliere’ weken. Je kan iedere week een aantal vaste vragen beantwoorden en je hebt elke maand twee volle pagina’s de ruimte om jouw eigen creatie te maken van wat er die maand is gebeurd. Om de weken wat spannender te maken, vind je hier óf een mijlpaal van de week, óf een uitdagende of humoristische meerkeuzevraag. Bovendien lees je per weeks hoe lang en hoe zwaar je buikbaby nu is. En… we vertalen dit meteen naar de lengte van een alledaags voorwerp. Deze week is je baby net zolang als een iPhone, net zo lang als een strijkijzer, etc.