Vakantie met je uk

vakantie

Vakantie vieren hoort bij het leven, ten minste wel bij ons leven. Ik weet niet hoe het met die van jou zit. Wie mij volgt op Instagram weet dat wij regelmatig op vakantie gaan. Costes is vier maanden en al twee keer op vakantie geweest. Beide bestemmingen waren ons favoriete plekje in Oostenrijk. We gaan daar heen om uit te rusten en je kunt er ook alleen maar chillen, relaxen, genieten en lekker eten. Precies zoals ik mijn vakantie graag zie 😉

Met een kleintje op vakantie gaan is wel weer heel andere koek. Het begint al bij het inpakken: wat moet ik allemaal meenemen? Ben ik niets vergeten? Heb ik genoeg?

De eerste keer gingen we echt volgeladen weg. Achteraf was ik iets te enthousiast geweest met inpakken en kwam de helft ongebruikt weer terug. Daar heb ik van geleerd en de tweede keer heb ik de helft minder meegenomen. Dat scheelt echt. Ik neem wel altijd handwasmiddel mee, zodat ik tussendoor nog iets kan wassen mocht het nodig zijn. Aangezien een baby nogal eens iets onder spuugt is dat spul geen overbodige luxe.

Waar we voorheen veel sliepen op vakantie, of gewoon aan het relaxen waren was dit nu afhankelijk van wat onze kleine van plan was. Even samen zwemmen of in de sauna’s was er nu niet meer bij, want we konden Costes natuurlijk niet alleen laten. Tijdens de eerste vakantie hebben we dat wel gedaan. Ik had toen een camera meegenomen die ik via WiFi kon verbinden met mijn telefoon en als ze dan ’s ochtends nog lag te slapen konden wij rustig ontbijten, sporten en even zwemmen. Zoals iedere ouder weet is er niets zo veranderlijk als het slaappatroon van een baby, dus helaas sliep mevrouw tijdens onze tweede vakantie niet meer uit 😉

We namen haar dus nu gewoon mee en gingen om de beurt even zwemmen. Ook Costes vond het heerlijk om te zwemmen. We hebben een zwemband voor haar die om haar nek kan en daarmee dobbert ze heerlijk in het water. Echt genieten voor haar. Van het zwemmen wordt ze supermoe, dus na het zwemmen is ze heerlijk rozig en na wat drinken slaapt ze meteen.

Als Costes slaapt is voor ons ook de tijd aangebroken om heerlijk te chillen, van het zonnetje te genieten en in alle rust even te lunchen!

Lekker zwemmen in het pierenbadje

mooi weer

Na het zwemmen even tijd om te spelen

Met papa in het grote-mensen zwembad

En na al dat spelen en zwemmen heerlijk slapen in de buitenlucht!