Quooker Fusion

Quooker Fusion

De zuinige en veilige kokend-waterkraan Quooker is ‘hot’!

De Quooker is immens populair! Deze kraan met kokend water vind je inmiddels al in één op de vijf Nederlandse keukens. Logisch? Wij denken van wel. Hij is 60% zuiniger dan andere kokendwaterkranen en je bent niet duurder uit dan wanneer je zelf water opzet. Daarbij is hij ook nog eens superveilig, zeker voor kleine kinderen.

Met de Quooker heb je elke minuut van de dag direct kokend water. Je kan altijd direct water tappen voor een kopje thee, een pan rijst, pasta, etc. Heerlijk toch? Zeker voor drukke ouders met kleine kinderen is het een uitkomst: je hebt alles binnen een mum van tijd klaar.

Veiliger kan het niet

De Quooker is daarnaast ook nog eens superveilig, heel belangrijk natuurlijk met jonge kinderen. Dagelijks gebeuren er alleen al honderden ongelukken door omvallende waterkokers. Met de Quooker loop je gelukkig geen enkel risico. De kraan heeft een kindveilige bedieningsknop én een dubbelwandige kraan die niet heet wordt. Ook loopt er geen dikke straal heet water uit, maar druppeltjes. Steek je daar je hand per ongeluk in, dan trek je die al terug voordat je je verbranden kan.

Energiebesparend

Met de Quooker bespaar je tijd, maar ook energie. Door de speciaal ontworpen isolatie is het stand-by verbruik maar 5 cent per dag. Ook kost het je geen onnodig water en gas. Je kookt niet te veel water en je hoeft zelf ook helemaal geen water op te warmen.

Kijk voor meer info op www.quooker.nl