Oei tipt: Speelgoed voor jouw dreumes

Oei tipt: Speelgoed voor jouw dreumes

Geluidjes, beweging, oppakken, neerzetten, verbanden zien en een eigen verhaal maken. Vanaf de achtste sprong is jouw dreumes steeds zelfstandiger en de fantasie levendiger. En daar helpen we de kleine graag bij! VTech en Disney bundelen hun krachten en komen met een nieuwe lijn van Toet Toet Auto’s die helpt bij de motorische ontwikkeling van jouw kindje.

De motorische ontwikkeling stimuleren

Een eigen wereld kunnen bouwen en je fantasie voeden, vanaf het eerste levensjaar gaat je kindje steeds meer doen en ontdekken. En wat is er leuker dan dit met Mickey, Minnie en Donald Duck te doen? De bekendste Disneyfiguren beleven samen avonturen met de nieuwste lijn van VTech’s Toet Toet Auto’s. Liedjes, geluidseffecten en muziek. Alles om de fantasie en ontwikkeling van jouw dreumes te stimuleren. En last but not least, de originele stemmen van de Disney verguren! Donald Duck kletst de oren van je koppie met vrolijke zinnetjes en gezongen liedjes bijvoorbeeld.

Speciaal voor hem – Mickey’s Treinstation

Koppel de wagon achter de trein en ga met Mickey op avontuur! Speel met de verschillende beweegbare onderdelen en luister naar de vrolijke reacties van Mickey. Het bewegen van de slagboom, de lift en de hendel én het plaatsen van allerlei vormen bevordert de ontwikkeling van de motorische vaardigheden. De trein staat klaar, stap in en rijden maar!

Speciaal voor haar – Minnies Ijssalon

Rijd met Minnie en haar ijscowagen over de Magische Sensors van de Ijssalon en luister naar de vrolijke reacties. Door de lift te gebruiken en de vormpjes voor het juiste raam te zetten, komen er allerlei geluiden vrij. Laad Minnie via de glijbaan naar beneden rijden en breng de ijsjes naar jouw klanten. De vrolijke stem van Minnie, de grappige geluiden en het spelen met de verschillende vormen, prikkelt de fantasie en moedigt aan tot het spelen van rollenspellen.

Er zijn overigens nog veel meer varianten van Toet Toet Auto’s (Disney), elk die de behoefte van jouw kindje op een andere manier stimuleren. Benieuwd welke? Check de website van VTech.