Stokke Xplory… Onmisbaar zowel binnen als buiten de deur!

Stokke Xplory... Onmisbaar zowel binnen als buiten de deur!

De gloednieuwe Stokke Xplory 6 Athleisure. Wow, wat een ‘kinderwagen’. En ja, ‘kinderwagen’ staat tussen aanhalingstekens, want het is zoveel meer dan dat. Het is een wieg, een buggy, een maatje voor onderweg, een grote hulp en een hele goede vriend voor zowel jou als je kindje, die de eerste paar jaar niet meer van je zijde afwijkt!

Op pad gaan met je baby is met de Stokke Xplory 6 Athleisure echt een luxe. Iedere centimeter van deze in hoogte verstelbare kinderwagen is ontworpen voor een optimaal contact met je baby. Onder andere doordat je de hoogte van de kinderwagen op je eigen lengte kan instellen, heb je close contact met je baby. Vooral als je lang bent is het fijn om closer oogcontact met je baby te hebben bij het wandelen. Zet de Xplory in de hoogste stand en zet de buggy richting jou tijdens het wandelen. Zo kun jij optimaal genieten van de wandeling en jouw baby!

Als we verder naar het onderstel kijken zien we dat de wielen van de Stokke Xplory 6 Athleisure zijn zo ontworpen dat je ieder terrein makkelijk aan kan zonder je baby flink heen en weer geschud wordt. De banden zijn niet gevuld met lucht, dus je hoeft ze ook niet op te pompen, of bang zijn dat ze lek gaan, te vervangen, een pomp mee te nemen etc. 😉 Uit ervaring kunnen we spreken dat je kind het heerlijk vindt om de bewegingen van de Stokke Xplory 6 Athleisure te volgen. Dat hij in de reiswieg (en tevens ook in de autostoel) elke keer in slaap valt, is een gegeven!

De kinderwagen is erg stabiel en rijdt en manoeuvreert erg makkelijk. Smalle ruimtes? Geen probleem! De supermooie en ruime opbergmand onderin is ideaal voor je boodschappen, de luiertas en al het andere wat je meeneemt als je op pad gaat met je kleine. Als je hem uitvouwt, past er namelijk 5 kg boodschappen in (32 liter).

Mocht je tijdens het winkelen op een terrasje iets willen gaan drinken, kan je met een kleine handeling de handgreep zo naar beneden bijstellen, dat je ook tijdens je kopje koffie contact blijft houden met je baby. De rem op zowel de voor- en achterwielen zorgen ervoor dat je de wagen veilig vast kan zetten en dat je kleine nergens naar toe rolt.

Een handige check: De kinderwagen inklappen is zeer eenvoudig. Je klapt de handgreep in en het onderstel kan dan makkelijk opgevouwen worden. Het onderstel is wel groot, door de grote wielen, maar dat mag geen probleem zijn. Stokke heeft dit opgelost door de wielen er makkelijk af te laten klikken.

Nog meer voordelen van de Stokke Xplory 6 Athleisure zijn:

  • De kinderwagen heeft een ergonomisch handvat, is in hoogte verstelbaar;
  • De indicator geeft bij elk opzetstuk middels een groen licht aan dat hij goed bevestigd is in het onderstel van de Stokke Xplory 6 Athleisure, rood als de bevestiging niet goed klopt.
  • De kinderwagen heeft een ruime boodschappenmand;
  • De kinderwagen heeft all-terrein wielen waardoor ieder terrein makkelijk te bereiken is;
  • De zwenkwielen zijn eenvoudig af te koppelen middels een eenvoudige klik en zijn vergrendelbaar;
  • De zwenkwielen kunnen niet lek worden!
  • De kinderwagen heeft een grote verlegbare kap met goede ventilatie.

Dan hebben we het alleen over het onderstel gehad. Maar de Stokke Xplory 6 Athleisure bestaat uit meerdere opzet stukken waar wij (en je kindje!) erg blij van worden, namelijk;

  1. De reiswieg

De reiswieg (en alle andere opzetstukken & producten van Stokke) zijn in verschillende mooie en luxe kleuren verkrijgbaar. Twee van de nieuwste kleuren zijn: Athleisure Pink of Athleisure Green.

De reiswieg straalt een en al luxe en comfort uit! Er is aan alles gedacht om het zo comfortabel mogelijk voor je baby EN voor jou te maken. Een grote ventilerende kap zorgt ervoor dat je baby het niet te warm krijgt of op de tocht ligt. Vooral tijdens de eerste paar weken in het leven van je baby is deze reiswieg echt onmisbaar, zowel in de woonkamer als op de slaapkamer. Overdag beneden is door de ventilerende kap & ombouw van de reiswieg staat de baby niet op de tocht (met bijv. een deur of een raam open) en toch niet te warm. ’s Nachts kan de reiswieg naast het bed staan, je baby slaapt er heerlijk in. Dat scheelt ook weer een extra wiegje kopen 😉

Ga je op pad met de reiswieg, dan dommelt je baby heerlijk in slaap door de wiegende bewegingen en het ventilerende en heerlijke matras. De grote kap kan je nog groter maken zodat je kind goed beschermd is tegen de zon en het windscherm zorgt ook voor extra bescherming. En wat een erg fijne bijkomstigheid is, doordat de kap zo groot is, kunnen vreemden niet makkelijk aan je kindje zitten 😉 De reiswieg kan je gebruiken totdat je kindje ongeveer 9 kilo is. Tegen die tijd kan je kleine uk in het volgende opzetstuk van Stokke…

  1. Stokke zitje

De wandelwagen (vanaf 6 maanden tot het gewicht van 15 kilo) heeft ook een extra grote zonnekap om extra bescherming tegen de warmte te bieden. Dus ook als je mooie wonder in de buggy zit, kunnen vreemde mensen niet makkelijk aan je baby kunnen zitten 😉

De in hoogte verstelbare zitting heeft meerdere posities, zittend en liggend. Je kindje wordt volledig ondersteund en zelfs een baby ligt heerlijk en comfortabel door het extra baby inzetstuk. De voetensteun is met medewerking van een fysiotherapeut ontwikkeld en zo ontworpen om optimale steun te geven aan de benen van je kindje. Bungelen komt niet meer voor.

Zoals we al zeiden kan je de zitting in hoogte verstellen. Hierdoor kan je je kindje op jouw ooghoogte instellen als je de Xplory in de hoogste stand zet (dit geldt voor buggy, reiswieg én autostoel). Zo heb je optimaal contact met je kind tijdens het lopen.

Wat echt fantastisch is, is dat de buggy omkeerbaar is: je kindje kan zowel naar je toe als van je af kijken. Afhankelijk van zijn humeur kan je baby jou willen aankijken of de wereld om hem heen verkennen.

  1. De autostoel

De autostoel die alle andere autostoelen doet wegvagen… Stokke Autostoel  Izi Go Modular. Lees hier alles over de Stokke Autostoel  Izi Go Modular!

Kortom: Stokke Xplory 6 Athleisure is luxe, super elegant, en is een van de meest gebruiksvriendelijke kinderwagen in het Stokke assortiment. Deze kinderwagen zo ontworpen dat de relatie ouder en kind centraal staat en inclusief de wandelwagen volledig kan meegroeien met het kind.

Kijk voor meer informatie op Stokke.com

Stokke Xplory... Onmisbaar zowel binnen als buiten de deur!
Stokke Xplory... Onmisbaar zowel binnen als buiten de deur!
Stokke Xplory... Onmisbaar zowel binnen als buiten de deur!
Stokke Xplory... Onmisbaar zowel binnen als buiten de deur!
Stokke Xplory... Onmisbaar zowel binnen als buiten de deur!
Stokke Xplory... Onmisbaar zowel binnen als buiten de deur!
Stokke Xplory... Onmisbaar zowel binnen als buiten de deur!
Stokke Xplory... Onmisbaar zowel binnen als buiten de deur!