Even voorstellen...

Oei, ik groei! Team

Oei, ik groei!, dat zijn wij! Graag stellen we ons hele team aan je voor. Wij zijn de mensen achter jouw favoriete boeken en apps!

Xaviera Plas

Directeur & Auteur

Xaviera is de dochter van Oei, ik groei!-auteurs Frans Plooij en Hetty van de Rijt, moeder van drie kinderen, auteur en zet zich iedere dag in om het ‘life-changing’ onderzoek van haar ouders voor iedere ouder wereldwijd toegankelijk te maken. Dankzij Xaviera’s passie is Oei, ik groei! inmiddels een wereldwijd bestelling boek en app.

Marco Plas

Head of Legal & Finance en Director of Operations

Na een corporate carrière in de banken en consultancy wereld heeft Marco zijn vp-titels met stropdassen aan de wilgen gehangen en is hij bij het familiebedrijf gaan werken. Marco is getrouwd met Xaviera. Nu houdt Marco zich met name met de app bezig en de contacten met buitenlandse uitgevers.

Fabienne Pécasse

Marketing/Social Media Manager

Leukste taak: Het organiseren van de Influencer lunch voor de lancering van ons nieuwste boek was een super leuke uitdaging. Je moet aan een heleboel denken; het regelen van een geschikte Instagramproof locatie, versieringen, goodiebags en alles wat er nog meer bij een event komt kijken.

Jeanette Riesenbeck

Personal Assistent Xaviera en Marketing Department

Leukste taak: Ik vind de Happy Service Award een geweldig project, omdat dit bedrijven en initiatieven die het leven met een kindje makkelijker maken in de picture zet. Deze bedrijven hebben bijvoorbeeld een super fijne verschoonruimte of een aangepast kindermenu waardoor je nooit met teveel eten achterblijft. Mijn doel is om de Happy service award op zoveel mogelijk deuren van kind -vriendelijke bedrijven te plakken.

Amber Copray

Visual Storyteller

Leukste taak: De uitdaging in het omzetten van een idee naar sprekend beeld voor onze volgers is één van mijn favoriete taken. Het altijd creatief bezig zijn en dit kunnen vertalen naar (bewegend) beeld. Me and my camera are best friends.

Het zwangerschaps
handboek

  • Completer en beter: alles wat
    jij wilt weten en meer
  • Met medewerking, uitleg en
    tips van 70 experts
  • Modern en inclusive
Enne... laten we eerlijk zijn. 

Een pareltje voor het oog!