Even voorstellen...

Oei, ik groei! Team

Oei, ik groei!, dat zijn wij! Graag stellen we ons hele team aan je voor. Wij zijn de mensen achter jouw favoriete boeken en apps!

Frans X. Plooij

“Ik had als jonge man, terwijl ik in mijn sandalen door de jungle struinde en chimpansees bestudeerde, nooit verwacht of durven hopen dat ik ooit voor elkaar zou krijgen wat ik voor elkaar heb gekregen. Toen mijn vrouw en ik de sprongetjes bij baby’s ontdekten wisten we wel meteen: dit moet iedereen weten.” Frans is samen met zijn, inmiddels overleden vrouw Hetty, niet alleen de ontdekker van de (op gezette tijden) sprongetjes van baby’s, maar ook auteur van Oei, ik groei! Om nu na 26 jaar samen met mijn dochter het boek te herzien en al onze nieuwe kennis toe te voegen… dat is heel speciaal. “

Xaviera Plas

Xaviera is de dochter van Oei, ik groei!-auteurs  Frans Plooij  en Hetty van de Rijt, moeder van drie kinderen, auteur en zet zich iedere dag in om het ‘life-changing’ onderzoek van haar ouders voor iedere ouder wereldwijd toegankelijk te maken. “Iedere ouder moet kunnen profiteren van de kennis over de mentale ontwikkeling van baby’s.”  Samen met Frans heeft Xaviera als vader-dochterteam deze vernieuwde, herziende editie van Oei, ik groei! weer van deze tijd gemaakt en uitgebreid met de nieuwste inzichten. Dankzij Xaviera’s passie is Oei, ik groei! inmiddels een wereldwijd bestelling boek en app.

Anita Peereboom

Na jaren gewerkt te hebben op de marketingafdeling van een groot babywarenhuis, is Anita sinds 2002 de stille kracht achter Oei, ik groei!. Geen enkel detail ontgaat Anita en ze eist van iedereen de hoogste kwaliteit.  “Mijn lat ligt hoog, maar daardoor weet ik wel dat ouders het beste krijgen. Dat wat ze verdienen.” Iedere ochtend nemen Xaviera en ik de dag door, al is het via Skype want ik woon aan de andere kant van het land. Nadat Anita haar zoon Seth naar bed heeft gebracht gaat de laptop weer open om zo de buitenlandse markten te helpen. “The Sun never sets in Oei, ik groei!-land”!

Angelotte Admiraal

Angelotte werkt alweer 7 jaar bij Oei, ik groei! en is als brand & marketing manager o.a. verantwoordelijk voor alle online en visuele communicatie wereldwijd. Denk hierbij aan alle mailings, video’s (zowel voor als achter de camera), websites, Social Mediakanalen etc. Angelotte anticipeert op de informatie waar ouders behoefte aan hebben en zorgt ervoor dat de juiste content op een fijne en duidelijke manier de ouders bereikt. Nationaal en internationaal. “Bijdragen aan het geluk van gezinnen is iets waar ik heel blij van word. Bij Oei, heb ik de mogelijkheid om dat op verschillende manieren te doen. Contact leggen met mogelijke partners, marketingstrategie en acties verzinnen én uitvoeren, maar aan de andere kant ook vragen van ouders beantwoorden en ze geruststellen. Alles is zo uitdagend.”

Marco Plas

Na een corporate carrière in de banken en consultancy wereld heeft Marco zijn vp-titels met stropdassen aan de wilgen gehangen en is hij bij het familiebedrijf gaan werken. Marco is getrouwd met Xaviera. Nu houdt Marco zich met name met de app bezig en de contacten met buitenlandse uitgevers. “Maar het mooiste is dat ik iedere dag mijn kinderen naar school kan brengen en op kan halen!

Thomas Kandou

Thomas is de derde generatie Oei-ers, als zoon van Xaviera en Marco en (logischerwijze) kleinzoon van Frans en Hetty. “Toen ik afstudeerde van de Universiteit van Maastricht, International business, ben ik gaan werken bij een global Marketing firm. Niks voor mij: geef mij maar passie, creativiteit en een klein team dat alles met z’n allen voor elkaar krijgt. Ik doe echt van alles, van het opstarten van nieuwe markten zoals Brazilië tot het maken van foto’s voor stop-motion filmpjes. Geen enkele dag is hetzelfde.

Het zwangerschaps
handboek

  • Completer en beter: alles wat
    jij wilt weten en meer
  • Met medewerking, uitleg en
    tips van 70 experts
  • Modern en inclusive
Enne... laten we eerlijk zijn. 

Een pareltje voor het oog!